Faizul Juara Akademi Fantasia 2013

yanmie 2

Assalammualaikum, Konsert akhir akademi fantasia 2013 telahpun berakhir, tahniah diucapkan kepada Faizul Juara Akademi Fantasia 2013, beliau membawa pulang hadiah wang tunai berjumlah RM100,00 ribu, kontrak rakaman RM100,00 berserta trofi.

Faizul Juara Akademi Fantasia 2013

Tahniah juga kepada pemenang yang lain, tempat ke 2 AZHAEL, tempat ke 3 Amirah, tempat ke 4 Indah, tempat ke 5 Nabila, tempat ke 6 Aisyah dan anugerah AF Buzz AZHAEL.

Sejujurnya saya tidak pernah menonton hingga habis konsert af 2013 ini setiap minggu, paling lama pun boleh tengok 5 minit je, lepas tu tukar channel, tak tahulah kenapa susah sangat nak melekat kat konsert AF kali ini, dan barulah konsert final ni saya tengok sepenuhnya heheee. Tahniah pada pemenang, orang senegeri ni kikikiki.

2 thoughts on “Faizul Juara Akademi Fantasia 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Sepasang Sayap Lagu Faizul Juara AF 2013

Assalammualaikum, Sepasang Sayap Lagu Faizul Juara AF 2013 sedap juga dengar, 1st time dengar dah boleh rasa yang lagu ni boleh popular, tengoklah kalau tak percaya hihihi. apa pun tahniah diucapkan kepada Faizul Juara Akademi Fantasia 2013. Lagu Faizul Sepasang Sayap ini merupakan lagu ciptaan dari Amir Jahari dan AG Coco, dengar […]

Subscribe US Now