Gambar Dan Video Pra Perkahwinan Rozita Che Wan Dan Zain Saidin

Baru lepas tengok Gambar Dan Video Pra Perkahwinan Rozita Che Wan Dan Zain Saidin, eheemmm khabarnya perkahwinan mereka ini nanti merupakan “Wedding Of The Year” tajaan sehingga 13 Juta tu!

Gambar Dan Video Pra Perkahwinan Rozita Che Wan Dan Zain Saidin

Tengok gambar Pra Perkahwinan Rozita Che Wan Dan Zain Saidin kat atas ni dah tahu hasil sentuhan dari siapa kan? siapa lagi kalau bukan Fotografer terkenal Annas Easkey, saya suka sangat tengok gambar-gambar yang beliau hasilkan. nampak cantik dan natural gitu.

gambar pra perkahwinan Rozita Che Wan Dan Zain Saidin

 

Tarikh perkahwinan Rozita Che Wan Dan Zain Saidin akan berlangsung pada 11.12.13, unik kan tarikh ni, saya pasti ramai yang ingin mencipta kenagan dan sejarah pada tarikh tersebut.

Majlis perkahwinan Rozita Che Wan Dan Zain Saidin akan berlangsung di Gazebo Setia City Convention Centre, Shah Alam, dan manakala untuk majlis resepsi pulak akan berlangsung pada 13.12.13 di Grand Ballroom Setia City Convention Centre Shah Alam.

Kalau saya tak silap ada siaran majlis perkahwinan Rozita Che Wan Dan Zain Saidin di Astro nanti, nak tengok lah nanti eheemmm 😛

Author: yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

5 thoughts on “Gambar Dan Video Pra Perkahwinan Rozita Che Wan Dan Zain Saidin”

Leave a Reply

Your email address will not be published.