Assalammualaikum, baru-baru ini Majlis Ihtifal Tadika Little Caliphs Bandar Puteri Klang 2013 telah diadakan, alhamdulillah tahniah buat Abang Ngah hihihii, tahun lepas dia tengok aje abangnya naik atas stage tu, kali ni giliran dia pulak. Seronok betul tengok anak-anak kecik ni konvo hihihi.

majlis ihtifal little caliphs

Tahun lepas pun Aiman konvo di sini juga, sekolah di Tadika yang sama dengan Haziq. Alhamdulillah Tadika Little Caliphs ni sangat best, korang kalau nak cari tadika, saya cadangkan Tadika Little Caliphs ni memang terbaik!, Tadika Islamic English.

majlis ihtifal little caliphs

Kami membuat pembayaran awal, jadi kami dapat meja depan hihihi, seronok coz dapat tengok Abang Ngah dengan puas.

majlis ihtifal little caliphs

eheemmmm hihihii

majlis ihtifal little caliphs

Sesampai di meja, aloololooo ada frame gambar haziq hihihi

majlis ihtifal little caliphs

Cari mana haziq?? gambar saya screen capture aje dari video uhuhuuu

majlis ihtifal little caliphs

Juga gambar dari screen capture video uhukk, tunggu gambar versi HD dari Tadika

Nak video paparan HD klik sendiri lah ye, coz bila paparan HD dia jadi slow loading huuu~

 Ada banyak lagi video, tapi belum upload, tunggu rajin nanti, bukan apa kenangan untuk anak-anak, nak simpan sendiri rasanya takut terdelete ke apa ke kan..so better upload di youtube sana hehee

aiman haziq

Muka penat hahahaa, mana tak penat, siang tak tido langsung, majlis pula mula pukul 8pm hingga 11.30pm, masuk kereta je terus Zzzzzzzzzzz, nnggeee~

Oklah insyaALLAH tahun depan pulak kisah baru, Abang Ngah masuk darjah 1 yeayyyy!!!, isnyaALLAH bersekolah sama-sama dengan abangnya, sesi persekolahan yang sama untuk sekolah rendah dan juga sekolah agama. lega sikit bab makan waktu rehat, abangnya boleh rehat sekali dengan dia. Syukurrrr.

– Tahun depan lagi super sibuk kot kehkeh