Peneman Hujung Minggu

yanmie 12

Assalammuaaikum, time publish entry ini, saya masih berada di Mines Wonderland, jalan sakan 1 hari ni hahahaha, mujurlah Baby Irfan sangat sporting.

image

Terima kasih anak sebab buat perangai elok hari ni. tapi frust pulak tak dapat nyusukan dia ni. tak jumpa port yang sesuai. tak jumpa surau di Mines Wonderland ni, tak jalan sangat pun tak reti tanpa suami hahha adeii teruk betul.

image

Sudahnya masuk secret recipe, orderkan Creme Brule Cheesecake untuk Baby Irfan, ganjaran makan sedap-sedap sebab buat perangai elok hahahha, untunglah baby makan cheesecake, moga tak kembung perut, kalau tak ibu tumbuk muka ibu kalau Irfan kembung perut haahaaa.

image

Oklah sambung suap dia, terima kasih sudi baca hihi. nanti kita entry pasal event blogrrr tadi ye.

Sent From My Gadget

12 thoughts on “Peneman Hujung Minggu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Temukan Mereka

Assalammualaikum, lari sekejap balik kampung untuk ambik anak-anak. 2 minggu juga diorang habiskan cuti sekolah ni di kampung. Kelmarin diorang dah merayu-rayu minta Ibu Ayah ambik diorang sebab dah cukup 2 minggu kata diorang hahaha. Sebenarnya alasan je tu sebab dah takde geng, sepupu yang balik sama pun dah balik […]

Subscribe US Now