Resepi Pizza Roti Gardenia Mudah Dan Sedap

yanmie 27

Salam, alahaiii sunyinya rumah ni, anak-anak baru je ikut balik kampung dengan Tok, Tokwan dorang semalam, serius tak suka sebenarnya keadaan yang sunyi macam ni, dah biasa dengan riuh rendah dan karenah anak-anak, terasa sangat sunyi hidup tanpa 2 beradik yang suka main gaduh, main gaduh tu….tapi sebenarnya dorang tu […]

Shopping Barang Keperluan Sekolah Anak

yanmie 13

Salam, hujung minggu yang lepas saya dah pun setel Shopping Barang Keperluan Sekolah Anak-anak untuk tahun 2015, alhamdulillah lega semuanya dah selesai, tiap tahun pun shopping awal, malas nak shopping last minit, tambahan pula tengah sarat sekarang ni, takut bila-bila masa je bersalin, jadi eloklah dipercepatkan urusan yang penting ni. Takde […]

Kuey Teow Kerang Sedap Di Kampung Baru KL

yanmie 18

Salam, baru-baru ni kami turun KL, cari Kuey Teow Kerang Sedap Di Kampung Baru KL, mengidam nak makan tu, teringat-ingat kesedapannya, terus WhatsApp En.Suami yang time tu tengah keje, bagitau dia nak makan Kuey Teow Kerang yang sebelah dengan Ikan Bakar Pak Lang di Kampung Baru KL tu, meleleh-leleh air liur hahahaa..cakap […]

Majlis Berkhatan Aiman Dan Haziq

yanmie 35

Salam, alhamdulillah sabtu baru ni Majlis Berkhatan Aiman Dan Haziq yang mana mereka turut serta dalam Program Berkhatan Beramai-ramai Sempena Cuti Sekolah 2014 di Surau Bandar Puteri Klang. Alhamdulillah selesai satu tanggungjawab besar kepada anak-anak. Majlis pada pagi tu sederhana tetapi meriah, seawal 7.45 pagi kami sekeluarga dah sampai di Surau Annur […]

Kem Cuti Sekolah 2014

yanmie 14

Salam, Kem Cuti Sekolah 2014 kem yang dinanti-nanti oleh pelajar dan juga ibu bapa, bukan takat tu je, kalau boleh apa-apa program yang melibatkan anak-anak sekolah ni mesti nak masukkan dorang sekali kan?. saya ada jugalah cari info tentang Kem Cuti Sekolah 2014 ni untuk anak-anak saya, tapi sayangnya umur mereka tidak […]

Mee Udang Sungai Dua Penang

yanmie 18

Salam, sabtu lepas kami ke Penang lagi, kali ke 2 sampai Penang, kali ni tak lepaskan peluang untuk merasa sendiri makanan top famous kat Sungai Dua Penang tu, apa lagi kalau bukan Mee Udang Sungai Dua, bak kata orang kalau dah sampai Sungai Dua ni tak lengkap rasanya kalau tak pekena […]

Tarikh Buka Sekolah 2015

yanmie 17

Tarikh Buka Sekolah 2015 tarikh yang dinanti-nantikan oleh semua ibu bapa dan juga murid, dimana bermulanya hari pertama persekolahan bagi sesi tahun 2015. Mana yang baru memasuki alam persekolahan mesti mak pak lebih excited, betul tak?? yang pelajar pula excited nak jumpa kawan-kawan, lama sangat cuti kan..tak lupa juga excited […]

Program Berkhatan Beramai-ramai Sempena Cuti Sekolah 2014

yanmie 2

Salam, lebih kurang tinggal seminggu je lagi cuti sekolah kan? mesti mak pak dah plan cuti-cuti sekolah untuk anak-anak kan?, kami belum ada apa-apa perancangan, perut makin sarat ni, nak kemana-mana pun macam tak berapa nak larat sangat, cumanya dah daftarkan anak-anak dalam Program Berkhatan Beramai-ramai Sempena Cuti Sekolah 2014. InsyaALLAH 22.11.2014 […]

Tanda-tanda Ingin Bersalin

yanmie 19

Salam, wahhhh tudiaaaa pejam celik  insyaALLAH 11 minggu lagi kalau diizinkan oleh-NYA, lahir lah adik Irfan nanti, kejap je rasanya kali ni, mungkin sebab sibuk tu yang tak terasa masa cepat berlalu kot, nak ingat balik Tanda-tanda Bersalin sebelum ni yang pernah saya alami. Macam dah lupa sikit-sikit hihii Moga-moga kali […]

Jalan-jalan Di Bukit Bendera Pulau Pinang

yanmie 12

Salam, seronok bila dapat bercuti-cuti ni kan, baru ni kami Cuti-cuti Ke Penang dan Menginap Di Hotel Vistana Penang. Serius cakap cuti-cuti kat Penang ni memang best, banyak tempat menarik, Tempat Makan Menarik. Kami juga ambil kesempatan untuk pusing-pusing 1 penang tu, sehari je boleh khatam pusing 1 Penang, tapi tak puas sebabnya […]

Subscribe US Now