Salam, ingat tak dulu saya pernah entry tentang Ephyra? saya sendiri menggunakan Ephyra ni, memang terbaik!, malahan Kakak saya pun dah terjebak dengan Ephyra ni. kemain dia bergaya dengan muka glowingnya masa Majlis perkahwinan adik baru-baru ni.

Ephyra

Jadinya korang kalau nak kulit cantik, glowing gitu boleh cuba Ephyra ni, terbukti berkesan!! tak percaya google je tentang Ephyra ni, banyak sangat feedback positif tentang produk ni. perkara pertama yang saya suka tentang Ephyra ni sebab bila minum badan rasa bertenaga, tidur pun nyaman je, nak bangun pagi tu senang sangat, segar sesegarnya, betul tak tipu!, tipu dosa hihihi.

Eh jappp…kot ada yang tak tahu kannn..Ephyra ni sejenis minuman yang kaya dengan Antioksidan dan kolagen, daripada gabungan rumusan terungul dari sumber alam semulajadi diseluruh dunia, betapa hebatnya kannn??

Kandungan dalam Ephyra,

  • Kolagen Ikan Putih Laut Dalam
  • L-Glutathione
  • Astaxanthin
  • Acai Berri
  • AcerollaCeri
  • Marigold Flower Extract
  • Acacia Gum
  • Superberi
  • Serbuk Tomato

Jangan risau, Ephyra ni Halal dan selamat untuk diminum, itu yang penting, kita taknak makanan/minuman yang masuk dalam badan ni tak tahu sumbernya dari mana. Halal dan selamat tu penting!.

 

Ini Testimoni saya sepanjang menggunakan Ephyra, Bibir Menjadi pink

Ehemmm….nak tulis ke tak ni? hahahahaha, saya bukanlah yang berkulit cerah, so dah tentulah bibir tak warna pink macam orang lain tu, tapi dengan Ephyra ni dapatlah rasa perubahan tang bibir ni, tidak ada masalah kekeringan bibir atau menggelupas, bibir sentiasa rasa lembut dan bibir menjadi pinkish gitu.

telekung lycra

Gambar lepas solat, clean and clear ^_^

Mulanya saya pun tak perasan, anak sulung saya (Aiman) tegur, “Ibu kat rumah pun nak pakai gincu ke?”, lantas saya cari cermin heheee, saya bukan jenis yang selalu tengok cermin. ehemmm..sekali tu tengok, hihihi..yelah..pink sikit kan? kikikiki, syiok!

Susu Ibu Meriah

Ehem hihihi, nak tahu sejak ambil Ephyra ni, bukan manfaat dapat ke saya je, malah ke Baby Irfan sekali, alhamdulillah, seronok sebab Susu Ibu semakin Meriah. untuk pengetahuan Baby Irfan menyusu susu ibu sepenuhnya.

Tidak Ada Parut Chicken Pox pada Bayi Menyusu Susu Ibu

Baru-baru ini Baby Irfan kena Chicken Pox, alhamdulillah tidak ada parut chicken pox yang tinggal di badan mahupun kakinya, lega sangat. hari tu dia kena sekali dengan abang-abanya, yang abang-abang parut chicken pox ada, tapi baby Irfan kulit licin aje, takde sebarang kesan chicken pox pun.

baby irfan

Sebelum

baby irfan

Selepas

Ternyata Ephyra merangkumi keseluruhan. Yelah baby Irfan kan fully breastfeed, so dah tentulah Ephyra ini membantu untuk menghilangkan parut.

Nak baca selanjutnya tentang Testimoni saya sendiri boleh terjah entry saya yang ini https://yanmieonline.com/2013/09/ephyra-terbukti-berkesan/.

testimoni ephyra

Ini pulak antara Testimoni Ephyra, kagum kannnn?????, Ephyra pantas dan berkesan!

tertimoni ephyra

Wowowowww bukan orang perempuan je nak cantik, ni orang lelaki pun boleh guna juga, saya ada beberapa orang rakan blogger lelaki turut menggunakan Ephyra ni, feedback dari mereka sangat memberangsangkan, macam gambar testimoni kat atas, kagum tak??..kagum tak?? off courselah kagumkan?? jadi tunggu apa lagi, cepat-cepat bertindak hihihi.

Ephyra Di Putrajaya & Perak

Ok dah alang-alang tu nak bagitau jugalah, yang Ephyra akan berada di Karnival Utusan di Putrajaya pada 25-27/4/2014 dan juga Di Jom Heboh Ipoh, Perak pada 26-27/4/2014 ini. jangan lepaskan peluang untuk mendekati Produk Ephyra ni.

promo ephyra

Korang juga berpeluang untuk bertemu dan beramah mesra dengan pasangan suami isteri yang juga merupakan Duta Ephyra iaitu Memey Dan Norman di di Putrajaya dan di Perak, detail tengok aje gambar atas tu ye.

mega sale ephyra

Hahhhhhh!! nak lagi murah??, sekarang ini Ephyra ada promo sempena 2nd Anniversary, Mega Sale gitu, harga murah, harga mampu milik RM180!, serius rugi siapa tak rebut peluang ini, betul-betul murah!, roger-roger je saya, ni no saya 011-19910373, call/sms/ whatsapp pun boleh ^_^

tshirt ephyra

Dan sempena dengan Anniversary ke 2 tahun Ephyra, anda boleh mendapatkan T-SHIRT Ekslusif Ephyra hanya dengan harga RM15, tak nak ke pakai baju sama dengan Norman dan Memey?? hehee, jomlah beli, insyaALLAH selesa untuk dipakai. Berminat boleh contact no phone yang saya berikan diatas, takpun nombor telefon dalam gambar. Kuantiti terhad, jadi siapa yang nak tu cepat-cepat contact ok, kang habis nanti jangan menyesal hihihi.

Berminat boleh hubungi saya sendiri,  011-19910373, call/sms/ whatsapp pun boleh, special price menanti anda!