Salam, ehemmm jujur saya katakan yang saya memang dah jatuh hati sangat-sangat dengan Gadget keluaran dari Lenovo, semuanya bermula dari Smartphone S920 yang saya gunakan sebelum ini. Start daripada itu memang tak pandang dah Smartphone lain, saya masih setia dengan Smartphone tersebut. Banyak istimewanya tentang Smartphone Lenovo tu, eh…ni bukan nak cerita pasal Smartphone Lenovo S920 saya tu, nak cerita yang saya ada gadget terbaru dari Lenovo juga yeayyy!!!.

Lenovo Yoga Tablet

Gadget Terbaruku Lenovo Yoga Tablet 8, Wowww 1st impression dapat “Ya Rabbi comelnyeee!!!, sedap pegang!!”, designnya unik sangat, sebelum ni cuma tengok video tentang Yoga Tablet ni di Youtube aje, memang terujalah, ni dah dapat dan pegang sendiri memang tak pegang dah laptop heheee.

Nak buat urus niaga kedai online lagilah mudah dengan menggunakan Lenovo Yoga Tablet ni. Serius cakap yang Lenovo punya Gadget ni memang terbaiklah!!! canggih dah tu harga pun berpatutan.

Gara-gara guna Lenovo ni lah saya sanggup serahkan iPhone4s kat suami, suami pulak tak nak hahaha, dah tawar hati pulak, lagi seronok guna Lenovo, user friendly, nak masuk ringtone pun senang bangat! (Ringtone kita bar bar crayon pop) hahahaa.

Intro sikit….

Lenovo Yoga Tablet

Baby Irfan Ber”Yoga” dengan ciri Stand Mood pada Lenovo Yoga Tablet 8

Oklah nantikan entry Unboxing dan Review dari saya tentang Lenovo Yoga Tablet 8, banyak specialnya Tablet ni, jangan sampai terlepas update dari saya hihihi.

– Speaker Lenovo Yoga Tablet 8 ni sangatlah terbaik!!!!!, kalah speaker Laptop hehee