Cermin Mata Baru Sebelum GST

Salam, eh tajuk hahahhaa, baru-baru ni anak-anak dapatlah Cermin Mata Baru Sebelum GST, mulanya En.Suami minta saya bawa anak-anak untuk cek power mata anak samada bertambah atau berkurang, jadi bawalah ke semua askar-askar saya ni hahaha, 1st time jalan dengan semua askar kecik ni tanpa en.suami, takdelah susah mana nak handle pun, alhamdulillah.

focus point klang

Lokasinya kami ke Giant Bukit Tinggi Klang, cek power mata, memandangkan power semakin meninggi terpaksalah buat yang baru, biar yang sesuai dengan power mereka sekarang ni, sedih pula kecik-kecik dah pakai cermin mata yang power tinggi macam ni, apa boleh buat erm…

Continue reading “Cermin Mata Baru Sebelum GST”

Resepi Mee Bandung Sedap

Assalammualaikum, baru sempat jenguk blog, biasalah sibuk dengan anak kecil, utamakan mana yang priority dulu barulah blogging kan…kan…ok nak share menu Resepi Mee Bandung Sedap¬†yang saya buat ni, resepi sendiri, takde google mana-mana heheee. Sedapppp tu sebab hero-hero yang cakap ahaks!

mee bandung

Dah 3 kali juga saya buat menu Mee Bandung ni, anak kata sedap, apa lagi kembang semangkuk ler dapat pujian dari diorang hahahaa, jommmm layan resepi Mee Bandung~

Continue reading “Resepi Mee Bandung Sedap”