Congrats Anak Ibu!

yanmie 17

Assalam, alamak lupa nak entry pasal hari penyampaian hadiah si Abang hehee, alhamdulillah baru-baru ni Sekolah Rendah Agama anak ada buat majlis penyampaian hadiah kecemerlangan, alhamdulillah Abang merupakan salah seorang yang dapat anugerah pada hari tersebut, Congrats Anak Ibu! Abang dapat No 1 dalam kelas, dengan paratusan yang sangat membanggakan, tahniah […]

MotoGP Sepang 2016

yanmie 9

Assalam, hahhaa aduhh basi dah kot cerita ni baru ada kerajinan nak entry, layankan jelah hehee. Wah lama gila daku tak jejak kaki kat Sepang tu sejak ada baby kecik ni ahahaha, last pegi sana MotoGP 4 tahun lalu, kesian kan? tu pun kena duduk dalam surau sebab Irfan time […]

Koleksi Tudung Warda (Suri Hati Mr Pilot) Naelofar Hijab

yanmie 13

Assalam, masih ada yang tengah demam Suri Hati Mr Pilot ke? hehee, dah lah nak cerita pasal Koleksi Tudung Warda (Suri Hati Mr Pilot)  Naelofar Hijab ni je hahaha, cecantik semua koksi tudung yang Neelofa pakai dalam drama tu kan?, sampai daku pun dah terjebak untuk dapatkan koleksi tudung warda Neelofa ni, bajet […]

Happy Birthday Angah :)

yanmie 6

Assalam, baru-baru ni Haziq menyambut ulang tahun kelahiran yang ke 9 tahun, ya ALLAH dah besar anak-anak ibu rupanya, ibu je yang tak tua-tua lagi ni hahahahahaha (sila muntah). Happy Birthday Angah!!!!!, moga jadi anak yang soleh, anak yang dengar cakap, jangan suka buat ibu menjerit hehehe 23hb baru ni Haziq […]

Skincare Tati Berkesan

yanmie 11

Update : Maaf dah stop guna Tati, baca selanjutnya di Sini -> Bahaya Skincare Krim Kilo/Timbang Assalam, korang mak-mak, cik adik pakai skin care apa ya? kita pakai dah macam-macam duit berabis tak ngam-ngam juga, sampailah tergerak hati nak try guna Skin Care Tati, gara-gara terpengaruh degan kawan-kawan kat grup, nengok […]

Minyak Herba Asma Mujarab Penawar Asma, batuk, berkahak

yanmie 6

Assalam, saya nak kongsikan tentang Minyak Herba Asma Mujarab Penawar Asma, batuk, berkahak memang sangat mujarab dengan IzinNYA. Saya sendiri mengamalkan pemakaian minyak herba asma ni kat anak-anak tau, alhamdulillah berkesan dan serasi dengan anak-anak, dan setelah mendapati ianya sangatlah bagus, saya mengambil keputusan menjadi seorang stokis sah MHAM Original, niat […]

Perkhidmatan Cuci Karpet

yanmie 19

Assalam, nak raya ni kan mesti memasing fikir nak cantikkan rumah, nak cat rumah nak pakai carpet barulah sebab yang lama dh buruk dan busuk, eh korang jangan tak tahu tau, sekarang ni dah ada Perkhidmatan Cuci Karpet  tau, saya pun baru tau, kawan rekemen contact brother ni. Dorang datang pickup […]

Resepi Maggi Kari Ketam

yanmie 21

Salam, mencuba Resepi Maggi Kari Ketam, boleh tahan juga sedapnya, lain dari yang lain. saya baru ni ada juga mencuba buat menu Maggi Kari Ketam ni, hasil mengoogle, tapi saya olah mengikut citarasa saya hihihi, layan~ Ini Maggie Kari Ketam saya heheee, suami lebih suka makan ketam dengan nasi, anak-anak pulak […]

Subscribe US Now