Terlupa

yanmie 22

Assalammualaikum, Ya ALLAH lamanya tak update blog ni, sedih pula rasa nengok blog ni dah terabai hampir setahun itupun kalau terupdate maybe 3 bulan 1 entry, ish…ish..lepas ni nak update lah, sayang pula banyak cerita yang terlepas untuk dicoretkan disini. alahaiiii nak nangis nengok blog ni. segala pahit manis semua ada dalam ni, aku hampir-hampir melupakan blog ni. maafkan aku yanmieonline.com cewahhh..

emoticon box

Aku hampir terlupa cara login blog, username dan password semua, nak resize gambar atas tu pun blur tak ingat macam mana cara, ternyata dah banyak yang berubah, betapa diri ini terlampau sibuk atau buat-buat sibuk erm….sedih memang sedih tak pernah rasa terkilan macam ni, blog je kot kan??? tah lah feeling lain macam ni, terasa banyak benda yang telah diabaikan.

Nanti update lain, cari kekuatan dulu untuk boleh menghadap laptop macam dulu, update guna phone tak best -..-“

22 thoughts on “Terlupa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Sebab ini jadi malas update blog

Assalam, aduhai mau sejam ni nak edit gambar tak reti, ni lah dia salah satu sebab jadi malas nak update blog, nak edit gambar resize semua tak reti guna mac ni, mau menangis rasa, nak setahun guna tapi tang edit gambar tu tak reti sebab guna untuk tujuan lain, (bukan […]
water theme park legoland

Subscribe US Now