Jalan-jalan KL TOWER

Assalam, baru-baru ni kami turun KL. tak tahu nak pegi mana sebenarnya, sementara nak tunggu petang kenkonon nak tengok Movie Boboiboy hehee. Tapi waktu tayangan agak lewat pula di TGV KLCC tu, jadi kami makan tengahari dulu disana, lepastu pusig2 KL. Tah macam mana, En.Suami bawa naik KL Tower laaaa yeayyy! Hahaa maceehhh En.Suami selalu buat yang terbaik untuk Family, tau awak baca ni hahah 😀
Jomlah layan gambar…
kl tower

Aduduu puas nak terduduk amik gambar tapi tak dapat juga gambar full KL Tower HAHAHAHA. Dapat kaki KL Tower pun jadilah nak hihi. Nampak ke Abang dengan Angah tu? Sama hitam ler pula haha.

 kl tower

Budak kecik yang terlampau aktif, tak mahu orang pegang. Nak berjalan berlari bebas, tak larat mak nak tangkap, so kasik sama apaknya jaga 😀
img_7136.jpg

Suka pula tengok candid pic bebudak ni

 teropong kl tower
Jom teropong orang bancuh simen hihi. Punyalaaa jelas teropong ni. Orang korek hidung sambil keje pun boleh nampak hahaha…kan bang??

kl tower view
pemandangan kuala lumpur

view kl tower
2

Gambar ada banyak ni, tapi ya rabbi malas ya amat nak resize gambar hahaha, layan gambar kat atas tu jelah, puas hati pula dapat snap pic macam tu, yang pasti snap bukan guna DSLR hihihi, cun kan? sharp lagi tu yeay!

Tiket masuk dalam ni tak ingat seorang berapa tapi kami anak beranak, iaitu 2 dewasa, 3 kanak-kanak dan 1 baby cuma RM95 sahaja, murah je kan, ingatkan harga sampai ratus2 hihihi. masuk aquaria lagi mahal, 1 kepala rm60 huhuhu, tapi anak enjoy.

*aduhh besar gedabak watermark hahahhaa, edit dari phone aje hahaha~

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

12 Comments on “Jalan-jalan KL TOWER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge