Jenjalan Ke Zoo Negara

yanmie 7

Assalam, baru-baru ni bawa anak-anak ke Zoo Negara, last datang sini masa Aiman dan Haziq kecik lagi, sekarang ni dah besar ha, ni bawa dengan adik-adik sekali, dulu bawa Aiman Haziq sampai tak mahu balik hahahaa, jenuh pujuk bertarik baju dengan dia kat pintu masuk tu hehehe

zoo-negara-malaysia

Kali ni best sebab dah ada irfan dan haiqal, dedua budak kecik ni kemainlah suka, terutamanya irfan tu, teruja kemain lagi dia tengok binatang macam-macam jenis, mulut tak duduk diam tanya itu tanya ini.┬áTiket tak ingat berapa RM, tapi kami sekeluarga ni seratus lebih juga kena bayar. Jomlah layan gambar dulu ­čśë

zoo-negara

zoo-negara

Irfan kenapa buat muka macam tu hahahaha

zoo-negara

ada pun gambar adik hahhahaa, kesian ye takleh jalan

zoo-negara

Bosanlah asik duk kat stroller ni je -..-“

zoo-negara

Yezzzaaa dapat juga turun dari stroller hahha happy kemain ekk

zoo-negara

Mulut asik bising, bila nak gi tengok Zirafah ni…nah puas hati dia nengok Zirafah ­čśÇ

zoo-negara

hahaha sukanya tengok gambar ni, gaya aiman dan haziq tu kelakar je hahaa

zoo-negara

Buat Irfan hhahaha, tah suka sangat dengan Zirafah ni

Ada banyak lagilah gambar ni, tak larat mak nak upload hiks, memory phone pun dah full, manjanglah keluar error aduhai, dropbox pun password lupa, nak letak dilaptop plak malas nanti kang berat plak laptop ni, nampaknya memang kena buat photobook juga ni, sayang betul lah takut terdelete je huhuhu.

ok nanti kita update lain plak, belek gambar dulu mana yang ok, ha sebab ada banyak lagi ni belum masuk, monyet, orang utan, gajah, unta, panda, memerang, lembu, semut…..hahahhaha nanti update lain ye.

7 thoughts on “Jenjalan Ke Zoo Negara

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Minyak Herba Asma Mujarab Penawar Asma, batuk, berkahak

Assalam, saya nak kongsikan tentang┬áMinyak Herba Asma Mujarab Penawar Asma, batuk, berkahak memang sangat mujarab dengan IzinNYA. Saya sendiri mengamalkan pemakaian minyak herba asma ni kat anak-anak tau, alhamdulillah berkesan dan serasi dengan anak-anak, dan setelah mendapati ianya sangatlah bagus, saya mengambil keputusan menjadi seorang stokis sah MHAM Original, niat […]
mham original

Subscribe US Now