Resepi Roti Diet Low Carbs 1 minit 30 Saat

yanmie 15

Waahhh sapa kata orang diet tak boleh makan roti? hehee terutamanya yang buat Diet Rendah Karbohidrat Macam Keto Diet dan Atkins Diet. Mudah jelah sekarang ni, search aje di youtube macam-macam cara dah kaedah untuk dapatkan menu lulus. Jom hakak share Resepi Roti Diet Low Carbs 1 minit 30 Saat, masak guna Microwave Oven ye.

roti low carbd atkins diet

Makan cicah dengan Kari Daging, perghhh!!!

Hakak pun sejak-sejak rajin ni kemain macam-macam menu hakak buat hahhaa, bosanlah makan benda sama, tapinya time rajin jelah buat macam-macam, time malas makan telur sudah HAHAHAHA.

resepi atkins diet

Ni hakak ada buat Roti Kurus ekekeke, kuruslah sangat kan, dah 9 bulan buat Atkins Diet tapi kurusnya tak juga hahhaa, cuma mengecik jelah sikit huhuhu…nak juga angkat bakul sendiri ehehhee

Ni resepi cara buat Roti, mudah sangatlah..rugi kalau tak buat tau, merasa jugalah kita makan roti cam orang sihat-sihat tu hehee, tapi takdelah macam Roti Gardenia tu, tapi kira sedap lah boleh masuk tekak gitu.

Ok selamat mencuba, semoga cepatlah kita slim hehee

15 thoughts on “Resepi Roti Diet Low Carbs 1 minit 30 Saat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Berapa Kali Sehari Kita Perlu Cuci Muka?

Assalam, lama dah nak share bab ni tapi asyiklah busykan, ni ada masa sikit hakak share lah untuk readers blog ni, manalah tahu ada lagi yang tak tahu┬áBerapa Kali Sehari Kita Perlu Cuci Muka?, serius hakak memang daif bab ni hahaha, sebelum ni main hentam je, rimas-rimas dengan muka je […]

Subscribe US Now