Sambut Birthday Dengan Anak

yanmie 27

Assalam, wahhh seronokkan kalau birthday boleh sambut dengan anak, jimat duit beli cake hahaha, kongsi aje kek, tapi tahun ni hakak tak beli kek besar, beli 3 slice aje di secret recipe hahaha, almaklumlah kononnye diet dah setahun ni tapi tak juga kurus2 wakakakaka. View this post on Instagram Irfan, […]

Shopping Barang Keperluan Sekolah Anak

yanmie 24

Assalam, korang dah Shopping Barang Keperluan Sekolah Anak untuk tahun 2018 nanti? alhamdulillah hakak dah setel shopping barang keperluan anak, awal bulan 12 lagi hakak dah setel beli. Lega bila dah setel ni, tinggal tunggu sekolah buka aje dan bayar yuran. Excited nak tunggu sekolah buka, sebab nak buat rutin harian […]

Manjakan diri di Naarabelle Facespa Shah Alam

yanmie 20

Assalam, disebabkan hakak ada masalah kulit muka yang sangat berminyak, hakak dapat kesedaran sikit untuk berjumpa pakar, cek apa masalah kulit muka sampai teruk betul berminyaknya, rupanya banyak teknik penjagaan yang hakak terlepas pandang, ingatkan bila cuci muka kerap-kerap ni nanti muka jadi bersih dan tak berminyak, rupanya hakak silap!!, […]

Seronokknya Family Gathering Di Port Dickson

yanmie 20

Assalam, baru-baru ni kami sempat bercuti ke Port Dickson, tak jauh pun dari rumah, adalah lebih kurang 1-2 jam perjalanan gitu, kami stay di Homestay Terbaik Port Dickson  bawa sekali Mak Ayah, adik beradik lain pun pergi sama cuma dorang menginap gi Hotel Glory Beach Resort Seronok bila dapat berfamily […]

Subscribe US Now