Tudung Saji Cantik Di Padang Besar Perlis

yanmie 25

Assalam, tertunai sudah hasrat dihati nak beli Tudung Saji yang di inginkan hahhaha, mak-mak sangat ni sampai tudung saji pun nak cerita kahkahkah. Bulan puasa hari tu kami ada balik Kedah, keperlis sekali ambik barang adik coz dia dah abis belajar sana. Dikesempatan yang ada kakak cuba untuk mencari tudung […]

Beli Basikal Guna Duit Raya

yanmie 12

Assalam, makpak dah start kira duit raya anak-anak ke tu? mesti dapat banyak kan? hahaha jangan guna pula, kesian kat anak-anak penat cari duit raya muehehee. Ramai mak pak yang simpan duit anak di Tabung Haji ataupun bank kan?, untuk kami kali ni bagi can lah kat anak-anak merasa sendiri […]

Memori Raya 2018

yanmie 21

Assalam, masih sempat nak ucap Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin kan? raya kan sebulan hahaha. Alhamdulillah diberikan peluang untuk berpuasa dan berhari raya. Syukur Ya ALLAH. Raya 2018 ni turn raya di kampung encik suami di Pahang dan di Kedah. View this post on Instagram Selamat Hari Raya […]

Subscribe US Now