Aktiviti Cuti Sekolah Bersama HP Little Makers Challenges

Yeayyy!!!, it’s School Holiday!!, mak pak mesti seronok kalau cuti sekolah dah mula kan?, bukan anak-anak je seronok betul tak? hihihi lagi-lagi homemaker macam kakak ni, dapatlah rehat sekejap dari rutin harian untuk menghantar dan mengambil anak-anak dari sekolah.

So cuti sekolah ni ada plan nak pergi bercuti mana-mana ke?, kalau takde bolehlah buat Aktiviti Cuti Sekolah Bersama HP Little Makers Challenges, korang boleh masuk ke web HP Little Makers dan boleh sertai challenges yang tengah berlangsung, ala buat je aktiviti dengan anak, mudah sangat je pun, just follow task yang diberikan mengikut kreativiti korang dan anak-anak. Seterusnya bolehlah upload challenges tersebut.

HP Little Makers Challenges 5

Manalah tahu rezeki korang dan anak-anak kan dapat menang Printer dari HP hihihi, memang Printer HP terbaik setakat ini, boleh baca entry yang kakak pernah post tak lama dulu sini Homework Rescue Lebih Mudah Dengan HP Deskjet Advantage 3775 All-In-One Printer


Apa yang korang perlukan, hanya Print Template yang dah diberikan, Emoji Smiley tu kami print menggunakan Printer HP Deskjet Advantage 3775 All-In-One Printer, cantikkan?

Sekarang yang tengah berlangsung Challenge yang ke 5, ada 8 Challenges kesemuanya, kakak dan anak-anak sengaja untuk menunggu challenge Surprise ni, nampak lebih mencabar sikit hihihi.

Naaahhhh Video Kakak dan anak-anak buat Task Challenges 5

Anak-anak memang seronok, dorang memang enjoy kalau buat aktiviti macam ni, kakak cuma perlu donwload sahaja Challenges tersebut, then gunting dan sedikan apa yang perlu, selebihnya mereka buat sendiri. Nampak kan dorang enjoy?? hihihi, so jomlah sertai HP Little Makers ni 🙂

hahaha nampak comot tapi kakak suka sebab ianya seni yang ikhlas dari anak-anak 🙂

Tadaaaaa!!!, hahahha… SURPRISE!!!!

Yeayy!!! SURPRISE hahahahha, comel kannn?? Surprise BOX from Irfan 7 years and Haiqal 4 years 🙂

So cuti sekolah ni dapatlah juga buat aktiviti menyeronokkan macam ni, mak pak kalau nak join masih belum terlambat lagi, masih boleh sertai Challenges 5 ni, ataupun selepas challenges ni masih ada lagi 3 challenges. Dah buat tu jangan lupa upload untuk sertai contest dorang, untung-untung menang Printer HP hihihi.

  • Oh ya, For each challenge, HP akan pilih 5 orang pemenang worth RM500 of HP product tau.
  • Nak join korang terus je masuk ke web HP Little Makers hp.com/my/littlemakers

Good Luck all 🙂

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

One Comment on “Aktiviti Cuti Sekolah Bersama HP Little Makers Challenges”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge