olahragawan sekolah 2019

Tahniah Angah!, Hebatnya Kamu Olahragawan Sekolah 2019

Benarlah doa seorang ibu itu sangat Makbul, Tahniah Angah!, Hebatnya Kamu!, Alhamdulillah. Angah berjaya merangkul gelaran Olahragawan Sekolahnya bagi tahun 2019. Ibu dan Ayah sangat bangga dengan pencapaian angah ni.

Setahun yang lalu saat ibu melihat Guru Besar menyampaikan Hadiah pada Olahragawan sekolah pada masa tu, Ibu terdetik dan berdoa dalam hati, insyaALLAH semoga tahun depan (2019) ada rezeki Angah untuk merangkul gelaran Olahraga Sekolah 2019, Subahanallah Olahragawan Sekolah 2019 milik Angah, ye….ibu memang nampak kesungguhan Angah. Ibu sebak gembira.

Ya ALLAH anak aku yang baru sembuh masuk wad seminggu yang lalu akhirnya kembali sihat dan ceria dengan Izin-NYA, Alhamdulilla, berjaya mendapat 3 pingat emas dan 1 pingat perak.

Seminggu sebelum Sukan Tahunan, admit tak sihat.

Congrats Angah!!, ibu ayah proud of you!!, sukan dah habis, kita pulun UPSR & PSRA pula ye, ibu tau banyak yang perlu ditingkatkan lagi, angah jangan putus asa ye. kita usaha sama-sama. InsyaALLAH Angah Boleh!! 🙂

Alang bagi sokongan dengan kawan-kawan 🙂

— Settle bab sukan, fokus Upsr & Psra Okeh, All the best Angah 🙂

Comments

  1. Tahniahhhh 4 pingat keseluruhan ya. Bagusnyaaaa harap sentiasa kekal aktif bersukan dan isi masa lapang sebegini barulah waktu remaja dan kanak-kanak happy kan. Semoga maju jaya!

  2. Wah tahniah angah.. 3 emas 1 perak.. Pencapaian yg sangat membanggakan bg seorang mama.. Apa pun moga success juga utk peperiksaan yg akan dihadapi angah nnti yea.. Good luck angah!!

  3. wah.. Tahniah Angah.. Dapat membanggakan ibu.. Rasa sejuk je perut kita mengandungkan anak kita bila anak dah besar dapat buat kita gembira macam ni kan.. Tahniah juga buat ibu nya yang besarkan anak sampai jadi olahragawan sekolah tu.. tahniahhh..

  4. Tahniah. Seronok tengok kejayaan anak anak kan sis..
    Macam kita anak baru tadika. In shaa allah kalau ada aktiviti apa pun dia join kita akan support.
    Tak sabar nak tengok dia join aktiviti sukan nanti. Hehe

  5. Tahniah angah dapat merangkul olahragawan 2019. Hebat sangat. Sebab mak ayah angah pon hebat. Anak yang baik n bercita2 tinggi. Semoga sentiasa mengharumkan nama keluarga. Sis bangga dengan angah.

  6. Wahh tahniah. kita tiba2 terimbau zaman sekolah pulak, hehe. Best zaman sekolah kalau aktif bersukan. Dah habis sekolah nanti bukan ada peluang macam ni lagi.

  7. Tahniah Angah. Aunty pun tumpang gembira. Kuat semangat Angah, walaupun baru lepas sembuh dari sakit tapi masih mampu berikan yang terbaik. Tahniah juga untuk mummy Angah.

  8. Wah… tahniah angah.. hebat nih dpt olahragawan bukan senang tu. Kenanagan sekolah rendah yg paking best bila besar nanti

  9. Wah tanhniah angah dapat anugerah olahragawan sekolah. Abg dari sekolah teringin tapi tak pernah dapat. Selarikan aktiviti sukan dengan pelajaran ye. Membesar dengan baik.hehehe

  10. hebatnya Angah !! tahniah. semoga terus sukses di masa hadapan. teringat zaman sekolah dulu2. memang aktif bersukan dan join acara olahraga. sekarang nie dah tua satu sukan pon tak main. hahahaha

  11. Cayalah… Tahniah Angah!
    Keep it up. Aunty pun tumpang bangga. InsyaAllah satu masa nanti boleh wakili negeri. Target masuk SUKMA tau.
    Good luck!

  12. yeay tahniah. bagus bersemangat aktif bersukan. baru balance antara akademik & pelajaran. nanti boleh la wakil sekolah ke peringat daerah & negeri. BBL tumpang gembira.. mak nya lagi senyum sampai ke pipi bangga..tak gitu

  13. Wow tahniah baguslah anakakak hehehehe kita tumpang bangga dapat olahragawan pulak tu bukan senang hehehe besar nanti didik jadi atlet lagi bagus… Cerah masa depan hehehe..

  14. that’s nice for the kids. Congratulations for the wins. My girl school also just had their sports day. so cute to see all the kids running around hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.