Tahniah Angah!, Hebatnya Kamu Olahragawan Sekolah 2019

yanmie 18

Benarlah doa seorang ibu itu sangat Makbul, Tahniah Angah!, Hebatnya Kamu!, Alhamdulillah. Angah berjaya merangkul gelaran Olahragawan Sekolahnya bagi tahun 2019. Ibu dan Ayah sangat bangga dengan pencapaian angah ni.

Setahun yang lalu saat ibu melihat Guru Besar menyampaikan Hadiah pada Olahragawan sekolah pada masa tu, Ibu terdetik dan berdoa dalam hati, insyaALLAH semoga tahun depan (2019) ada rezeki Angah untuk merangkul gelaran Olahraga Sekolah 2019, Subahanallah Olahragawan Sekolah 2019 milik Angah, ye….ibu memang nampak kesungguhan Angah. Ibu sebak gembira.

Ya ALLAH anak aku yang baru sembuh masuk wad seminggu yang lalu akhirnya kembali sihat dan ceria dengan Izin-NYA, Alhamdulilla, berjaya mendapat 3 pingat emas dan 1 pingat perak.

Seminggu sebelum Sukan Tahunan, admit tak sihat.

Congrats Angah!!, ibu ayah proud of you!!, sukan dah habis, kita pulun UPSR & PSRA pula ye, ibu tau banyak yang perlu ditingkatkan lagi, angah jangan putus asa ye. kita usaha sama-sama. InsyaALLAH Angah Boleh!! 🙂

Alang bagi sokongan dengan kawan-kawan 🙂

— Settle bab sukan, fokus Upsr & Psra Okeh, All the best Angah 🙂

18 thoughts on “Tahniah Angah!, Hebatnya Kamu Olahragawan Sekolah 2019

  1. Tahniahhhh 4 pingat keseluruhan ya. Bagusnyaaaa harap sentiasa kekal aktif bersukan dan isi masa lapang sebegini barulah waktu remaja dan kanak-kanak happy kan. Semoga maju jaya!

  2. Wah tahniah angah.. 3 emas 1 perak.. Pencapaian yg sangat membanggakan bg seorang mama.. Apa pun moga success juga utk peperiksaan yg akan dihadapi angah nnti yea.. Good luck angah!!

  3. wah.. Tahniah Angah.. Dapat membanggakan ibu.. Rasa sejuk je perut kita mengandungkan anak kita bila anak dah besar dapat buat kita gembira macam ni kan.. Tahniah juga buat ibu nya yang besarkan anak sampai jadi olahragawan sekolah tu.. tahniahhh..

  4. Tahniah. Seronok tengok kejayaan anak anak kan sis..
    Macam kita anak baru tadika. In shaa allah kalau ada aktiviti apa pun dia join kita akan support.
    Tak sabar nak tengok dia join aktiviti sukan nanti. Hehe

  5. Tahniah angah dapat merangkul olahragawan 2019. Hebat sangat. Sebab mak ayah angah pon hebat. Anak yang baik n bercita2 tinggi. Semoga sentiasa mengharumkan nama keluarga. Sis bangga dengan angah.

  6. Wahh tahniah. kita tiba2 terimbau zaman sekolah pulak, hehe. Best zaman sekolah kalau aktif bersukan. Dah habis sekolah nanti bukan ada peluang macam ni lagi.

  7. Wah tanhniah angah dapat anugerah olahragawan sekolah. Abg dari sekolah teringin tapi tak pernah dapat. Selarikan aktiviti sukan dengan pelajaran ye. Membesar dengan baik.hehehe

  8. yeay tahniah. bagus bersemangat aktif bersukan. baru balance antara akademik & pelajaran. nanti boleh la wakil sekolah ke peringat daerah & negeri. BBL tumpang gembira.. mak nya lagi senyum sampai ke pipi bangga..tak gitu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Next Post

Kenangan & Pengalaman Umrah Musim Sejuk Disember 2018

Assalammualaikum, syukur alhamdulillah pada bulan disember yang lalu kami telahpun mendapat jemputan sebagai tetamu ALLAH untuk menunaikan ibadah umrah, sebak rasa hati ini bila memulakan post ini, ALLAH terlalu rindu ingin kesana lagi. Biarlah kakak sharekan disini kenangan Umrah Pertama Kami Sekeluarga. Semoga menjadi asbab untuk rakan-rakan yang lain boleh […]
umrah musim sejuk 2018 bersama andalusia

Subscribe US Now