Boboiboy The Movie 2 (2019) Review

yanmie 3

Hi all, Sis baru je pi tengok Boboiboy The Movie 2 (2019) dengan anak-anak, apa yang sis boleh share disini tentang Boboiboy The Movie 2 (2019) Review , Filem Animasi Sains Fiksyen ini sangat-sangat best!!, uolls kena pi tengok tau!, memang mantoppp!! Sis susah nak puji filem-filem animasi macam ni, tapi Boboiboy Movie 2 ni memang sis puji!!, Boboiboy Terbaik!!

Intro permulaan tu je dah gempak, dah lawak dengan si Gopal tu, banyak adegan-adegan yang mencuit hati, penuh dengan punchlince-punchline yang segar, hahaha macam mana nak cakap eh?? kira memang point-point tu kena lah dengan adegan tersebut.

Cerita ni mengisahkan tentang Retak’ka yang mana merupakan pemilik asal kuasa Elemental pada 100 tahun dahulu yang dimiliki oleh Boboiboy, Retak’ka ingin merampas semula kuasa tersebut dari Boboiboy. Alamakkk sis tak nak jadi spoiler hahhahaha!!!, olls kena pi tengok sendirilah.

Sis cerita sikit-sikit je macam kat atas tu, kang citer banyak kena marah plak kan jadi spoiler HAHAHHAHA, ala pi je tengok kat pawagan dengan adik-adik ceria kita semua tu, serius memang best, anak-anak dan anak-anak orang lain enjoy mengekek-ngekek nengoknye

Ok boleh layan review sis kat youtube, klik link ni ye https://www.youtube.com/watch?v=JdKJx18cSNY

dan Amaran ehhh jangan rasa annoying bila dengar budak-budak ni gelak ketawa nak pecah panggung hahahhaa. alaaa nama pun filem untuk kanak-kanak kan, kita ni menumpang aje cier katun dorang ni hahahha. Sama-samalah orang kata win-win sutuation kan, jangan rasa menyampah dengan dorang yang bising gelak ketawa. Ada tu sis gelak bukan sebab filem tu, gelak sebab telatah anak-anak kecil yang beria gelak bagai nak runtuh panggung wayang hahhaha.

Beria sis upload berminit-minit sekali kena copyrigth plak, hantu betul hahhaa padahal video ori dari sis. saborr jeler, jadi sis upload yang baru tapi video pendek ajeler, jadilah lepas gian nak upload video di youtube hahhaa.

Jangan Lupa Like, share, komen dan Subscribe video sis tu eh hihi. Tq all 🙂

*Baru perasan Sis takde amik gambar, video aje banyak HAHAHA

3 thoughts on “Boboiboy The Movie 2 (2019) Review

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

Subscribe US Now