Minyak Herba Asma Mujarab Penawar Asma, batuk, berkahak

yanmie 6

Assalam, saya nak kongsikan tentang Minyak Herba Asma Mujarab Penawar Asma, batuk, berkahak memang sangat mujarab dengan IzinNYA. Saya sendiri mengamalkan pemakaian minyak herba asma ni kat anak-anak tau, alhamdulillah berkesan dan serasi dengan anak-anak, dan setelah mendapati ianya sangatlah bagus, saya mengambil keputusan menjadi seorang stokis sah MHAM Original, niat […]

Rosabelle Koleksi Terbaru Dari Corelle

yanmie 23

Salam, baru sempat update blog punyalah busykan, ampun…ampun heheee. ok nak cerita je baru-baru ni yang Corelle baru je melancarkan Koleksi Terbaru Dari Corelle pada 10 Jun 2015, “Rosabelle” dalam bahasa Perancis bermaksud Bunga Ros Yang Cantik, memang cantik, seindah namanya. dan serius cakap saya sebelum ni tak pernah ada set […]

Sukanya Photobook Dari Foto-ZZoom

yanmie 16

Salam, yeayy photobook dari Foto-ZZoom dah sampai kat rumah, terkejut juga sebab cepat betul servis dorang, tau-tau je abang posmen dah ada kat depan pagar, tak sangka siap secepat tu, memang tip top lah. Proses nak hasilkan photobook melalui Foto-ZZoom ni pun senang sangat, design pun dah ada, banyak design tau, […]

Fesyen Tudung Masa Kini

yanmie 26

Assalammualaikum, nak cerita tentang fesyen tudung masa kini, dah macam trend pulak kan?, dah tu fesyen macam-macam, nak pulak fesyen nak comel-comel gitu, sebagai sebuah negara yang mempunyai bilangan penduduk beragama Islam yang ramai, sudah semestinya bukanlah satu kejanggalan jika melihat ramai wanita yang memakai tudung macam negara kita ni. […]

Shopping Online Di Sea Taobao

yanmie 41

Assalammualaikum, ehemmm kita baru je lepas Shopping Online Di Sea Taobao, beli baju dan mainan untuk baby Irfan, rambang mata tak boleh tahan jadinya nengok barang baby ni, best pulak shopping Online di Sea Taobao tu, banyak pilihan barang dan murah-murah pulak tu. Nak RMB500? saya dan Sea Taobao nak bagi […]

2 Bulan Bersama Smartphone Lenovo S920

yanmie 31

Assalammualaikum, wahh kejapnya masa berlalu, tak terasa dah 2 Bulan Bersama Smartphone Lenovo S920 rupanya, suka sangat smartphone ni, Hari lahir saya 2-3 hari lagi, ada sesapa tak nak bagi hadiah?, boleh bagi smartphone ni sebijik kat saya hihihi, ok nak tahu Kenapa Saya Suka Smartphone Lenovo S920? bolehlah baca di SINI. […]

Subscribe US Now