Seronoknya Lebih Cerah Lebih Ceria Dengan Dulux Inspire

yanmie 24

Salam, ingat lagi tak entry saya tentang Dulux Inspire Pilihan Cat Terkini Lagi Ceria?, plan nak cat bilik anak-anak sempena Hari Raya, alhamdulillah akhirnya terlaksana juga keinginan nak tengok bilik anak-anak dalam keadaan Cerah dan Ceria, tidak seperti sebelum ini. Jom tengok gambar sebelum bilik anak-anak dicat. Tengoklah huhuhu, diorang buat […]

Suka Dengan Beras Jasmine Basmathi King

yanmie 37

Salam, Suka Dengan Beras Jasmine Basmati King ni, hari ni dah 5 hari kita menyambut hari raya aidilfitri kan?, so makcik pakcik adik beradik yang lain nak datang beraya, pastinya acara masak memasak menjadi kemestian bila dah berkumpul ramai macam ni, ada pulak stok Beras Jasmine Basmathi King ni memang […]

Dulux Inspire Pilihan Cat Terkini Lagi Ceria

yanmie 28

Hari raya tak lama lagi kunjung tiba, pastinya saat inilah yang dinanti-nanti oleh semua orang untuk menghias dan mencantikkan rumah, saya sendiri bercadang ingin mengecat bilik anak, nak beri kelainan dari yang sebelum ini sempena raya, mesti anak-anak suka ni. Maklumlah bilik diorang sekarang ni punyalah kotor,  conteng macam-macam kat […]

Seronoknya Shopping Online Di Nile.com.my

yanmie 22

Sticky Post Salam, baru ni shopping online di laman web Nile.com.my, seronok betul jadi rambang mata, mana tidaknya harga-harga dalam website tersebut adalah harga mampu milik dan berpatutan. Shopping sekali rasa macam tak cukup, kena repeat shopping lagi ni heheee. Apa yang bestnya, nile.com.my menawarkan jaminan harga yang jauh lebih rendah […]

Peti Ais L4Grande Terbaru Dari Mitsubishi Electric

yanmie 22

Salam, baru ni saya berserta 20 Orang Top Blogger Malaysia yang lain menerima undangan majlis pelancaran produk terbaru dari Mitsubishi Electric, iaitu Peti Ais L4Grande, peti ais 4 pintu pertama di Malaysia yang bercirikan Perancis, ianya begitu sangat elegent. Pertama kali sampai di Mitsubishi Electrik, cantik ruangan showroomnya ^__^ Kami […]

Rahsia Kecantikan Bersama MoreLife

yanmie 19

Sticky 24 Hours Salam, baru ni saya ada mencuba 1 Produk kecantikan MoreLife, sebut sahaja tentang produk kecantikan semestinya ianya sinonim dengan kaum wanita, jadi jommm nak ajak korang try Rahsia Kecantikan Bersama MoreLife, siapa yang tak nak cantikkan? Lagi-lagi kaum wanita yang dah berumahtangga macam saya, mesti nak nampak cantik […]

Mana Nak Cari iPhone5 Yang Paling Murah?

yanmie 23

Sticky Post for 24 hours Sekarang ni tengah hangat tentang iPhone5 kan?? mesti ramai yang ingin menjadi salah seorang yang pertama untuk memiliki iPhone5 ni, so persoalannya sekarang ni Mana Nak Cari iPhone5 Yang Paling Murah?? umum yang mengetahui harga iPhone5 bukanlah murah, jadi jawapannya di Pricepanda.com.my, Pricepanda telah dilancarkan di Malaysia […]

21 Hari Yang Ceria Bersama Susu Dutch Lady

yanmie 15

Salam, 21 Hari Yang Ceria Bersama Susu Dutch Lady adalah satu pengalaman yang paling menyeronokkan kepada kami sekeluarga apabila kami turut serta menyahut cabaran Nikmati Susu Dalam 21 Hari, dimana saya dapat menerapkan betapa pentingnya pengambilan susu dalam kehidupan seharian kita. terdapat banyak idea menikmati susu ni sebenarnya! Apa yang menariknya […]

Resepi Cupcake Cheese Dutch Lady Untuk Si Manja

yanmie 26

48 hours Sticky Post. Salam, masih ingat lagi tak dengan entry saya sebelum ini iaitu Kempen “Nikmati Susu Dalam 21 Hari” bersama Dutch Lady?, ok nak tahu saya seronok sangat join kempen ini, dan seperti yang telah saya janjikan di entry yang lepas, saya akan kongsikan resepi yang saya cipta sendiri, […]

Subscribe US Now