Jom Sertai Kempen “Nikmati Susu Dalam 21 Hari”

yanmie 35

Sticky Post : 48 Jam Salam, umum mengetahui susu sangat penting dalam kehidupan dari seusia bayi dilahirkan lagi, tak kiralah jenis susu macam mana, asalkan namanya susu, ianya adalah nutrisi yang sangat penting kepada kita terutamanya kepada kanak-kanak, ini bagi tumbesaran yang sihat disamping dapat menikmati kehidupan yang lebih sempurna […]

Peraduan Beli Dan Menang The Amazing Spider-Man

yanmie 9

Salam, sekarang Senheng sedang mengadakan Peraduan Beli Dan Menang The Amazing Spider-Man, satu peraduan yang sangat mudah untuk disertai, hadiah pulak semuanya lumayan dan yang penting ianya terbaik!. Jadi tunggu apa lagi?, jom sertai Peraduan Beli Dan Menang The Amazing Spider-Man ini  sekarang juga!. Peraduan Beli Dan Menang The Amazing Spider-Man ini […]

Bercuti Di Sunway Resort Hotel And Spa

yanmie 17

Salam, yeayyy percutian yang singkat tapi menyeronokkan, seronok lebih bagi budak-budak ni ler, kami Bercuti Di Sunway Resort Hotel And Spa, kemain dekat dengan rumah hihihi, 20 minit je perjalanan, seronok juga sebab jimat masa dan minyak ekekeke, terima kasih kepada RebeccaSaw.com dan Sunway Resort Hotel And Spa untuk percutian ini, suka sangat-sangat. Kami […]

Sharp 100 years Anniversary

yanmie 17

Salam, masih teringat zaman kanak-kanak saya, pertama kali Ibu beli Peti Sejuk sharp warna hijau, masatu memang teruja sangat, kejap-kejap buka peti sejuk hehee, kerana Peti Sejuk Sharp tersebutlah merupakan peti sejuk pertama Ibu heheee. pendek kata kami adik beradik membesar dengan barangan jenama sharp, mana tidaknya Ibu memang menggemari […]

Jus Acai Berry Monavie

yanmie 35

Salam, pernah dengar tak tentang Jus Acai Berry Monavie?, saya telah mencuba sendiri produk ini 2 bulan yang lepas, alhamdulillah Jus Acai Berry Monavie ni memang terbaik, rasa bertenaga dengan mengambil Jus ni, saya bukanlah ada penyakit apa pun, cuma bagi saya kalau ada supplement seperti ini lagi bagus kan. Nak tahu Jus […]

Subscribe US Now