Review Ephyra – Puas Hati!

yanmie 10

Assalammualaikum, alhamdulillah dah 2 bulan saya mengambil Produk Ephyra, Review Ephyra – Puas Hati sangat, sekarang ni saya akan meneruskan pengambilan Produk Ephyra dengan kotak ke 3, alhamdulillah. Bukan senang nak jatuh hati dengan produk macam ni. Trial pack tu kakak dah booking, katanya nak try, kalau ok dengan dia maka […]

Shopping Online Skirt Muslimah di Bachplussize

yanmie 11

Assalammualaikum, tercari-cari skirt muslimah?, boleh cuba Shopping Online Skirt Muslimah di Bachplussize, cantik-cantik skirtnya, saya pun ada 2 skirt dari Bachplussize ni. Kain dan kualiti menepati citarasa saya, memang best lah!. Sebelum ni nak cari Skirt labuh macam ni sangatlah susah, yelah ada pun pakai tak selesa, yang ni kainnya lembut, […]

Sharp 100 years Anniversary

yanmie 17

Salam, masih teringat zaman kanak-kanak saya, pertama kali Ibu beli Peti Sejuk sharp warna hijau, masatu memang teruja sangat, kejap-kejap buka peti sejuk hehee, kerana Peti Sejuk Sharp tersebutlah merupakan peti sejuk pertama Ibu heheee. pendek kata kami adik beradik membesar dengan barangan jenama sharp, mana tidaknya Ibu memang menggemari […]

Jus Acai Berry Monavie

yanmie 35

Salam, pernah dengar tak tentang Jus Acai Berry Monavie?, saya telah mencuba sendiri produk ini 2 bulan yang lepas, alhamdulillah Jus Acai Berry Monavie ni memang terbaik, rasa bertenaga dengan mengambil Jus ni, saya bukanlah ada penyakit apa pun, cuma bagi saya kalau ada supplement seperti ini lagi bagus kan. Nak tahu Jus […]

Pengalaman Berada Di Petronas StreetSmart KLCC

yanmie 39

Salam, baru-baru ini saya mendapat undangan dari Petronas untuk Media Familiarisation Session of the new PETRONAS StreetSmart Road Safety Exhibition yang bertempat di  Petrosains, The Discovery Centre, KLCC.  Majlis di rasmikan oleh Tengku Nasariah Tengku Syed Ibrahim yang merupakan Petrosains chief  executive officer, majlis tersebut berlangsung secara private dan santai, bertuah rasanya berada dalam kelompok […]

E-Kamus Dan Kelebihannya

yanmie 38

Salam, pernah dengar ekamus tak?, tak pernah?, ok nak cerita ni, ekamus merupakan sebuah perisian perkamusan digital yang amat berguna bagi membantu individu menguasai pelbagai ilmu yang kini berkembang pesat dalam era teknologi maklumat. Ekamus memberi penjelasan makna sesuatu perkataan, boleh didapati kurang dari sesaat melalui fungsi ‘Text Capture’ yang menggunakan […]

Subscribe US Now