Photoshoot Di Taman Suria KLCC Bersama Adik

yanmie 33

Salam, hiks gambar ni dah lama nak up tau, tapi lepas-lepas tu pulak mabuk sangat dengan pembawaan baby ni, so tertangguh ler gambar ni, jom layan Photoshoot Di Taman Suria KLCC Bersama Adik. Saya suka gambar ni, sebab bokeh yang terhasil tu cun sangat *ehhhh angkat bakul sendiri* heheee, untuk makluman […]

Strawberry Coklat Lagi

yanmie 50

Salam, kan baru ni kami Bercuti Ke Cameron Highland, so apa lagi From Cameron With Love lah kan, borong buah strawberry, dekat rm100 gak saya spend untuk beli buah strawberry ni, layan Strawberry Coklat Lagi hikhik, namapun peminat buah strawberry kan, layan! Lebih seraga buah strawberry ni, tu pun dah letak kat bekas lain, […]

Subscribe US Now