Pirate Of The Caribbean Memang Best!

yanmie 22

Salam semua, isnin yang lepas kami 4 beranak berpeluang untuk menonton movie Pirate Of The Caribbean, seronok pulak tengok time weekdays coz tak perlu nak beratur panjang untuk dapatkan tiket wayang. Sebenarnya dilema betul time nak beli tiket nie, en.hubby nak tengok Pirate Of The Caribbean tapi Yan nak tengok […]

Review Nur Kasih The Movie

yanmie 74

Salam, seronok sangat semalam dapat meluangkan masa untuk menonton Filem Nur Kasih The Movie di TGV Bukit Tinggi Klang bersama 2 orang hero kecil, en.hubby kerja, takpe Nur Kasih punya pasal ku sanggup…hehehe nie lah namanya Fenomena Nur Kasih. Mana tidaknya follow dari Drama Nur Kasih lagi. So rugi kalau […]

Filem Sosilawati Lawiya?

yanmie 57

Salam semua, macam mana cuti tahun baru korang? harap oklah ye, nie ha baru jap tadi (pagi nie) baca paper online di mstar.com.my, tak sangka pulak kisah hidup jutawan kosmetik, Dato Sosilawati Lawiya akan di filemkan dan akan menjalani penggambaran pada April 2011 nanti. AlFatihah…moga arwah aman di sana…amin Dan […]

Filem Magika kini di pawagam

yanmie 10

Salam semua, wah2 hari nie 23.09.2010 mesti pecah panggung punye, mana taknye hari nie merupakan tayangan pertama untuk filem muzikal Magika yang mana merupakan filem pertama yang berunsurkan muzikal di negara kita Malaysia, tapi ada yang kata filem qabil qhushry qabil igam pernah menampilkan unsur sedemikan tapi tidak kepada sebuah […]

Subscribe US Now