Dapat Google Adwords RM600 Dari Google

yanmie 17

Salam, semalam saya dapat surat dari Google, kemain seronok lagi hehee, ni surat yang ke…hem lupa yang keberapa sebab saya kerap juga dapat surat dari google ni, semuanya bermula lepas saya Meeting Bersama Specialist Google Adsense Dari Google.com. Kali ni saya dapat Google Adwords RM600, Alhamdulillah. sebelum ni pernah terima RM100, RM150, […]

Google Adsense Web Disable (Modified Ad Targeting)

yanmie 39

Salam, baru-baru ini salah satu blog saya www.**********.com yang memasang iklan Google adsense telah disable dari Iklan Google Adsense, maksudnya disini tidak dapat memaparkan iklan di blog tersebut kerana dikatakan telah melakukan kesalahan mengubah code adsense. Saya tidak pernah mengubah atau menambahkan code lain kedalam code yang diberikan, selain code […]

Lama Tak Cerita Pasal Adsense

yanmie 63

Salam, hiks Lama Tak Cerita Pasal Adsense kan?, ni “ter”entry pun lepas baca entry Buat duit dengan Adsense di blog Bahasa Melayu, sebenarnya ramai juga yang duk PM tanya tentang Adsense ni, macam mana nak Apply Adsense di Blog BM, sebenarnya kena Apply menggunakan blog BI untuk mendapatkan akaun Adsense, dah […]

Cashout Google Adsense

yanmie 68

Salam semua, syukur alhamdulillah, Yan baru sahaja balik dari Pejabat Pos Bandar  Bukit Tinggi Klang untuk membawa keluar pendapatan dari google adsense, berdebar-debar pun ada..HAHAHA sebab cashier Pejabat Pos tu macam lama sikit nak proses, maklumlah jumlah yang diterima agak lumayan sedikit berbanding duit iklan-iklan yang pernah Yan dapat sebelum […]

Adsense Readers Bulan April

yanmie 12

Salam semua, fuh 2 hari tak update blog kan, sebenarnya takdelah sibuk mana pun, cuma hilang fokus sedikit kat blog ini sebab ada benda lain yang perlu didahulukan, maklumlah blog lebih dari 1 kan, kena ikut giliran untuk diupdate…hehehe. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar, dan kalau tidak ada apa-apa bulan […]

Cara buat Email Forwarding

yanmie 23

Salam semua, semalam chat dengan member, dia cadangkan untuk buat email forwarding since email tu dah kena pecah, tapi tak tahu macam mana cara nak buat email forwarding email tu, gigih jugak meneliti setting akaun email gmail nie, tetiba terpandang tab menu untuk Forwarding and POP/IMAP so try and error […]

Seks dengan abang

yanmie 107

Salam semua, amboiii mesti korang laju je nak klik kan sebab tengok tajuk entry bukan main hot lagi…hahhaa ye betullah tu tajuk entry tu, tapi bukan cerita cinta shyyy Yan dengan en.hubby ataupun Imej Seks dan remaja bercium di khalayak ramai yea, tapi pasal keywords yang masuk ke blog ini…hahhaha, […]

Orang makan tahik lembu kurang ajar tak puasa

yanmie 29

Salam semua, semalam kan banyak benar Keywords kelakar yang masuk ke yanmieonline nie, gelak guling2 tengok, tapi takpe nak share yang kat bawah nie je, adakah patut orang nie gi cari keywords orang makan tahik lembu? tak caya masuk rumah encik google kat SINI, dan sebenarnya entry yang terindex adalah […]

Pertama kali Trafik dapat 3K++ sehari

yanmie 59

Salam semua, pagi nie teruja rasa hati bila tengok stats trafik semalam, berbunga-bunga rasa hati, mana taknya inilah kali pertama blog ini mendapat trafik harian sebanyak 3K++, sebelum ini yang tertingga pernah dapat 2K++ rujuk kat SINI yea, dan Impression pun hampir mencecah 9K. Alhamdulillah, so cekidaut stats semalam, amik […]

Subscribe US Now