8TV Shout Awards 2010

yanmie 21

Updated 20.11.2010 Live Shout awards – tonton online shout awards boleh layari di http://www.shoutawards.com.my/2010/live-streaming.html Senarai pencalonan Shout Awards pun dah keluar, boleh tahan jugak pencalonan yang tersenarai, semuanya hebat-hebat belaka, dari beratus-ratus pencalonan dan ditapis menjadi 6 untuk setiap kategori, mesti rumit nie juri nak buat pilihan kan, apa pun tahniah […]

OST Chinta TV3 – Khatimah Cinta (Sixth Sense)

yanmie 14

Salam semua, adoiiyyaaii sorilah ye sangat takde mood dan sedang dalam kemalasan nak update blog, tak tahulah napa boleh jadi gini, sebenarnya ada banyak story nak share tapi tulah bila malas tu datang semua benda tak boleh jalan..huhu, takpelah ku gagahkan jugak update blog ini. Semalam merupakan Episode 1 Drama Chinta […]

Memey dan Norman Hakim Bertunang

yanmie 24

Salam semua, selamat menyambut hari kemerdekaan yang ke 53 buat negaraku Malaysia yang tercinta. MERDEKA!! MERDEKA!! MERDEKA!!. Oklah nak share 1 laporan berita akhbar online dari myMetro tentang Memey Suhaiza dan Norman Hakim yang akan bertunang pada raya ke 4 nanti. Alhamdulillah elok sangatlah tu, makan pun dah kongsi pinggan […]

Drama Asmara di Slot Lestary TV3

yanmie 49

Salam semua, seperti yang semua maklum Drama Hotel Mania dah pun berakhir, dan esok pulak adalah tayangan episode 1 untuk Drama Asmara. kalau tengok promo drama Asmara nie macam best je, dan lagipun sebabnya drama Asmara nie berkisar tentang masalah sosial remaja, yang banyak berlaku pada masa kini. Pihak TV3 telah mengambil […]

Sinopsis Cinta Kirana – Full Episode

yanmie 432

Salam semua, sejak akhir-akhir ini ada pulak keywords Cinta Kirana nie masuk ke blog ini walaupun tidak pernah sekali entry pasal sinetron ini, tapi takpe Yan kongsikan jugak disini, dan yang pastinya ramai tergila-gilakan Sinetron Cinta Kirana yang di tayangkan di Astro Ria, Yan sendiri baru nak tengok secara online […]

Pilih Kasih – TV Show RTM2

yanmie 8

Salam semua, hepi wiken untuk semua. hari nie nak cerita pasal TV SHow RTM2 iaitu Pilih Kasih, ala kan biasa kita tengok rancangan realiti TV yang berbentuk nyanyian dan lawak, kali ini berbeza sedikit dimana rancangan Pilih Kasih ini berbentuk lakonan. Penerbit program tersebut yang juga aktor terkenal Rosyam Nor […]

Subscribe US Now