MotoGP Sepang Malaysia 2011 – Harga Tiket MotoGP

yanmie 46

Salam, yeay jangan lupa weekend nie ada MotoGP Sepang Malaysia 2011 pada 21-23 oktober 2011 yea, kalau ikut perancangan, kami akan pergi ke Litar Sepang untuk menyaksikan MotoGP, sama seperti tahun-tahun sebelumnya, kiranya MotoGP nie memang wajib kami pergi tengok. Maklumlah memang minat dengan dunia permotoran, tak kiralah Motogp ke GTJapan, […]

Sepang Drag Battle 2011

yanmie 28

Salam semua, minggu lepas merupakan Sepang Drag Battle Round 1, Yan tak ikut pun Layan Drag kat Sepang International Circuit dengan en.hubby, member en.hubby ada masuk Drag macam biasa, biarlah dia nak bersosial dengan kawan-kawan dan kereta diorang, hikhik selalu ikut je, sebab tak nak join tu coz leceh bawa anak-anak […]

Edit Gambar – Menjadikan warna hitam putih berwarna

yanmie 21

Salam semua, hobi yang dari dulu tak dapat dipisahkan dengan Yan, hehehe iaitu edit gambar, terlalu suka menghabiskan masa untuk mengedit-edit segala gambar, terkini secara tak sengaja boleh pulak teredit gambar bawah nie yang mana teknik menjadikan gambar hitam putih dengan gagungan berwarna, sungguh tak sangka menjadi hasilnya…hahahhaa *gelak suka* […]

Jalan-Jalan Ke Genting Highland

yanmie 35

Hi semua, semalam Buat-buat sibuk sebab membawa diri bersama anak-beranak ke Genting Highland, hehehe. Takde plan pun sebenarnya, tetiba en.hubby kata nak ajak gi Genting. So layan kan je, makasih sayang bawa kami gi sana. Seronok sangat dapat berhibur dengan budak kecik 2 orang nie, sebenarnya dah lama jugak tak […]

Layan Drift Car di MAEPS

yanmie 55

Salam semua, baru nie malam minggu kami ke MAEPS layan Drift car pulak, kalau korang pembaca setia blog ini mesti korang tau antara hobi dan minat kami sefamilykan? ha ye nak tau kami sefamily memang minat dengan dunia permotoran, asal ada Race, Drag, Drift, Sprint semua kami pegi, tak kisah […]

Belajar Photoshop

yanmie 64

Salam semua, ades tetiba hari nie tergedik-gedik buka balik photoshop, semalam try edit gambar buat pakai GIMP memang hampes, langsung lupa macam mana nak buat…hahaa so pagi tadi layan edit gambar guna photoshop. Gambar background ambil dari facebook Abang Ipar kat Oversea 🙂 Sebenarnya agak lama Yan tak sentuh photoshop […]

Projek Kuih Batang Buruk Sabah Versi Yanmie

yanmie 34

Salam semua, pagi nie macam biasa ada kelas Belajar Memandu, masih lagi nak cekapkan diri dalam bab berhenti di bukit dan jugak parking, kalau bahagian Litar dan Jalan Raya tu dah takde masalah. Insyallah kalau takde apa-apa 25hb nie Yan Test JPJ. Oklah bukan nak cerita pasal belajar memandu..ehehe nie […]

Pasaraya Cowboy memang best!

yanmie 49

Salam semua, maaflah yea seharian tak de masa nak online, kalau online pun setakat on lappy then tak duduk pun depan lappy sebabnya sangat sibuk dengan tempahan kuih batang buruk sabah, maaf jugak sebabnya tak open order kat sini, bukan apa takut tak terbuat nanti, sebabnya tempahan yang ada sekarang […]

Subscribe US Now