Batuk Ketika Mengandung

yanmie 24

Salam, 1st Trimester Yang Sangat Mencabar masih dilalui dengan penuh gigihnya, paling tak tahan bila Batuk Ketika Mengandung ni, teramatlah seksanya, mujur juga batuk time perut masih kecil, kalau time perut besar memang sakit tau kat perut tu, tu yang ada kes bleeding, nauzubillah minta dijauhkan. Google Img Ni yang baru 2 bulan […]

1st Trimester Yang Sangat Mencabar

yanmie 41

Salam, nampaknya 3 hari juga blog ni tak berupdate kan, terima kasih pada rakan-rakan yang rindukan saya hehee, nak tau sampai ada yang email, sms dan call tanya kenapa tak update blog, ini kerana angin-angin kemabukan melanda diri plus saya demam kuat lebih kurang seminggu ni, alhamdulillah demam dah takde […]

Berapa Besar Bayi Anda Semasa Trimester Pertama?

yanmie 37

Salam, hihihi lepas ni banyak lah ye nampaknye entry berkisarkan kehamilan nnggee~ layan!, sebenarnya Berapa Besar Bayi Anda Semasa Trimester Pertama ini sudah pernah saya baca sebelum ini, serius suka sangat, kali ni saya sekali lagi mengalaminya, insyaallah doakan semuanya selamat dan dipermudahkan untuk saya dan baby 😀

Baby On The Way

yanmie 57

Salam, heeeee tajuk entry buat saya tersipu-sipu malu ekeekekee, yelah tu betullah teka teki kawan-kawan kat twitter, Baby On The Way, alhamdulillah berita gembira buat kami suami isteri, maybe berita gembira juga buat pembaca blog ini heheee. Aiman lah orang yang paling teruja dan gembira, tak sabar nak dapat adik lagi […]

Tanda Awal Kehamilan aka Mengandung

yanmie 47

Salam, hikhik ingat nak start buat entry macam ni lah, sebagai sumber rujukan hikhik, kebetulan semalam gtalk dengan sahabat saya pasal Tanda Awal Kehamilan aka Mengandung ni, tetiba pulak semalam saya jadi doktor hahaha, sahabat saya tu mempunyai tanda-tanda tersebut, so kalau betullah kan, saya happy sesangat tuk dia hehee. Jangan […]

Kaedah Perancang Keluarga – Family Planning

yanmie 65

Amaran : Untuk yang dah berkahwin! Salam, terpanggil saya untuk berkongsi tentang topik ini, Kaedah Perancang Keluarga, terlalu ramai yang bertanya kepada saya melalui ruangan ContactMe, PM Facebook, DM Twitter dan tak kurang juga yang bertanya melalui YM berkenaan bagaimana Kaedah Perancang Keluarga yang terbaik, (dah macam doktor pulak rasanya hihiihi). Family Planning […]

Subscribe US Now