NoBody – Wonder Girls

yanmie 25

Salam semua, petang-petang macam nie seronok layan clip kat youtube. Petang nie layan clip No Body dari Wonder Girls tak tau dah berapa kali asyik main clip yang sama..ehehe kelakar, sebenarnya dalam handset Yan pun ada clip No Body nie, adik Yan yang tolong masukkan masa Yan balik kampung hari […]

OST Adamaya – Yang Terindah

yanmie 92

Salam semua, mesti ramai yang tengok Drama Slotaksia terbaru Di TV3 iaitu Adamaya kan? Yan sendiri tidak terlepas mengikuti Drama ini, memang best! yang best tu Lisa Suri Hani pelakonnya. Yang pasti ramai yang minat Drama Adamaya nie, nak bukti? ramai je semalam orang search pasal Drama Adamaya nie. Tengok […]

Dosakah aku

yanmie 4

Salam semua, hari nie tak berapa nak ada mood sebenarnya nak hapdate blog. ada banyak benda Yan nak sharekan, tapi biarlah mood tu datang sendiri baru best nak menulis. Sebelum tu riangkan hati dengar lagu Dosakah aku dari kumpulan Nidji, lagu nie memang best! sangat touching…antara lagu di dalam Drama […]

Tinggal Kenangan dari Saleem

yanmie 1

Salam semua, Jom layan lagu dari Saleem Tinggal Kenangan. Memang best, suka sangat dengar, pusing berpuluh-puluh kali pun x bosan..hehehe. Sampaikan anak-anak bila dengar lagu nie diorang cakap lagu nie IBU punye..hahaha Jom nyanyi sama-sama yea… Pernah Ada Rasa Cinta Antara Kita Kini Tinggal Kenangan Ingin ku Lupakan Semua Tentang […]

Separuh Jiwaku Pergi

yanmie 11

Bestkan lagu baru anang nie? Separuh Jiwaku Pergi. memula dengar tak bestpun, biasa2 je. Tapi lama-lama dengar jadi syioklah pulak. mendalam betul maksudnya. Hari tu masa otw gi Perak dengar temubual anang ngan hotfm, anang kata lagu tu memang berdasarkan pengalaman dia dengan perkahwinan dia yang terdahulu…huhuhu… Fakta : KD […]

Cinderella – Radja

yanmie 3

Ada sebuah kisahTentang dara jelitahidup slalu penuhdera dan siksa datang sebuah beritatentang adanya pestapangeran mencari permaisuri cinderella pun tibadengan kereta kencanasepatu kaca hiasi kakinyasemua mataakan kedatanganpangeran jatuh cinta padanyawaktu terus bergantidenteng jam pun berbunyicinderella pergicinderella cinderella cinderella pun tibadengan kereta kencanasepatu kaca hiasi kakinyacinderella pun tibadengan kereta kencana sepatu kaca […]

Dealova – Once

yanmie 3

Aku ingin menjadi mimpi indahyang slalu bisa kau sentuhaku ingin menjadi sesuatuyang mungkin bisa kau rindu karena langkah merapuh tanpa dirimukarena hati tlah letih aku ingin menjadi sesuatu yang slalu bisa kau sentuhaku ingin kau tahu bahwa ku selalu memujamutanpamu sepinya waktu merantai hatibayangmu seakan-akan…kau seperti nyanyian dalam hatiku yang […]

Subscribe US Now