Congrats Anak Ibu!

yanmie 17

Assalam, alamak lupa nak entry pasal hari penyampaian hadiah si Abang hehee, alhamdulillah baru-baru ni Sekolah Rendah Agama anak ada buat majlis penyampaian hadiah kecemerlangan, alhamdulillah Abang merupakan salah seorang yang dapat anugerah pada hari tersebut, Congrats Anak Ibu! Abang dapat No 1 dalam kelas, dengan paratusan yang sangat membanggakan, tahniah […]

Koleksi Tudung Warda (Suri Hati Mr Pilot) Naelofar Hijab

yanmie 13

Assalam, masih ada yang tengah demam Suri Hati Mr Pilot ke? hehee, dah lah nak cerita pasal Koleksi Tudung Warda (Suri Hati Mr Pilot)  Naelofar Hijab ni je hahaha, cecantik semua koksi tudung yang Neelofa pakai dalam drama tu kan?, sampai daku pun dah terjebak untuk dapatkan koleksi tudung warda Neelofa ni, bajet […]

Terlupa

yanmie 22

Assalammualaikum, Ya ALLAH lamanya tak update blog ni, sedih pula rasa nengok blog ni dah terabai hampir setahun itupun kalau terupdate maybe 3 bulan 1 entry, ish…ish..lepas ni nak update lah, sayang pula banyak cerita yang terlepas untuk dicoretkan disini. alahaiiii nak nangis nengok blog ni. segala pahit manis semua […]

Breastfeeding Journey Alang Irfan

yanmie 9

Salam, alhamdulillah breastfeeding journey Alang Irfan baru sahaja berakhir pada saat umurnya 2 tahun 1 bulan 2 hari (kalau ikut tahun 3 tahun lah hehehe), syukur…syukur berjaya susukan Alang Irfan sehingga 2 tahun lebih, 1 pencapaian yang sangat cemerlang dalam hidup, abang-abangnya dulu menyusu susu ibu kejap je tak sampai […]

Selamat Datang Orang Baru

yanmie 19

Salam, Alhamdulillah selamat melahirkan putera kami yang ke 4 secara pembedahan pada 14.1.15 iaitu pada pukul 4.18am dengan berat 3kg. Syukur ke hadrat ilahi atas rezeki yang tak ternilai ini. Nanti saya sambung entry ni kemudian, nak share pengalaman bersalinkan baby ke 4 ni, cuma sekarang ni tengah enjoy dengan […]

Sepi Tanpa Kata

yanmie 20

Assalammualaikum, lama tak update blog, sepi tanpa kata dan menghilang begitu sahaja. Diri terasa penat melalui 3 minggu yang lalu tanpa suami disisi (oustation). Semuanya dilalui tanpa suami, Tapi kini alhamdulillah semuanya berjalan dengan baik, syukur sangat. Ujian dari ALLAH SWT saya terima dengan hati yang redha, berdoa dan tawakkal […]

Hujung Minggu Yang Meriah

yanmie 17

Assalammualaikum, hujung minggu yang sangat best, semalam pergi jumpa supplier di Puchong, ambil stock untuk Butik Baby Ibu, lepas tu pergi Pejabat Pos Jusco, singgah lunch sekali, last ke NSK beli barang dapur. Aksi makan Baby Irfan hihihi, dah pandai beraksi depan kamera kekekke, maklumlah Model Cilik Butik Baby Ibu […]

Sekolah Bersama

yanmie 17

Assalammualaikum, alhamdulillah lega rasanya bila anak-anak bersekolah sama sesi ni. takdelah kelam kabut semacam. ni anak-anak sekolah agama dan sekolah rendah sama sesi. Tapi terkilan jugalah tak dapat hantar Haziq gi Orentasi sekolah hari tu, semua ayah diorang handle, sebab time tu Baby Irfan admit hospital. Nasiblah suami boleh uruskan […]

Drama Projek Memikat Suami Astro Ria

yanmie 10

Assalammualaikum, Drama Projek Memikat Suami Astro Ria best!, episode pertama saya sempat layan bersama suami, gelak sama-sama nengok, macam best je drama ni, insyaALLAH ada kelapangan nak follow drama ni sampai habis hehee, syiok sebab pelakon pun ngam dengan watak yang diberikan. Drama ini merupakan drama adaptasi dari Novel Projek Memikat […]

Peneman Hujung Minggu

yanmie 12

Assalammuaaikum, time publish entry ini, saya masih berada di Mines Wonderland, jalan sakan 1 hari ni hahahaha, mujurlah Baby Irfan sangat sporting. Terima kasih anak sebab buat perangai elok hari ni. tapi frust pulak tak dapat nyusukan dia ni. tak jumpa port yang sesuai. tak jumpa surau di Mines Wonderland […]

Subscribe US Now