Happy Birthday Angah :)

yanmie 6

Assalam, baru-baru ni Haziq menyambut ulang tahun kelahiran yang ke 9 tahun, ya ALLAH dah besar anak-anak ibu rupanya, ibu je yang tak tua-tua lagi ni hahahahahaha (sila muntah). Happy Birthday Angah!!!!!, moga jadi anak yang soleh, anak yang dengar cakap, jangan suka buat ibu menjerit hehehe 23hb baru ni Haziq […]

Skincare Tati Berkesan

yanmie 11

Update : Maaf dah stop guna Tati, baca selanjutnya di Sini -> Bahaya Skincare Krim Kilo/Timbang Assalam, korang mak-mak, cik adik pakai skin care apa ya? kita pakai dah macam-macam duit berabis tak ngam-ngam juga, sampailah tergerak hati nak try guna Skin Care Tati, gara-gara terpengaruh degan kawan-kawan kat grup, nengok […]

Pizza Maggi

yanmie 12

Assalam, Selamat berpuasa diucapkan untuk semua reader blog ni, maaf agak sibuk sikit ehheee, baru sempat nak on laptop. macam mana puasa korang? InsyaALLAH semoga kita diberikan kesihatan yang baik dalam menjalani ibadah puasa tahun ini, dan alhamdulillah Aiman dan Haziq juga setakat ini masih berpuasa penuh. Kipidappp anak-anak, ibu […]

Cermin Mata Baru Sebelum GST

yanmie 43

Salam, eh tajuk hahahhaa, baru-baru ni anak-anak dapatlah Cermin Mata Baru Sebelum GST, mulanya En.Suami minta saya bawa anak-anak untuk cek power mata anak samada bertambah atau berkurang, jadi bawalah ke semua askar-askar saya ni hahaha, 1st time jalan dengan semua askar kecik ni tanpa en.suami, takdelah susah mana nak handle […]

Tips Bawa Baby Keluar Jalan

yanmie 22

Salam, satu pengalaman baru buat saya, keluar pergi shopping atau  buat urusan diluar bersama 2 orang anak kecil tanpa suami, dulu sebelum bersalin selalu sangatlah fikir “macam mana aku nak keluar nanti kalau ada urusan diluar?”, “Boleh ke aku drive dengan 2 orang budak kecik ni?” hahahhaa…macam-macam lagi fikir tau. […]

Subscribe US Now