Tinggi-tinggi Gunung Kinabalu, Tinggi Lagi Sayang Sama Kamu!

yanmie 6

Assalam, cewahhh tajuk kemain lagi,¬†Tinggi-tinggi Gunung Kinabalu, Tinggi Lagi Sayang Sama Kamu! hehehee, betullah cinta ku matiku hidupku akan tetap mencintai buah-buah hati ibu ^_^ Masa kami¬†Cuti-Cuti Di Kota Kinabalu Sabah¬†mestilah kami tak lepaskan peluang untuk ke Kinabalu Park untuk menikmati pemandangan alam ciptaan-NYA yang indah, Subahannallah Maha Besar ALLAH, […]

MotoGP Sepang 2016

yanmie 9

Assalam, hahhaa aduhh basi dah kot cerita ni baru ada kerajinan nak entry, layankan jelah hehee. Wah lama gila daku tak jejak kaki kat Sepang tu sejak ada baby kecik ni ahahaha, last pegi sana MotoGP 4 tahun lalu, kesian kan? tu pun kena duduk dalam surau sebab Irfan time […]

Happy Birthday Angah :)

yanmie 6

Assalam, baru-baru ni Haziq menyambut ulang tahun kelahiran yang ke 9 tahun, ya ALLAH dah besar anak-anak ibu rupanya, ibu je yang tak tua-tua lagi ni hahahahahaha (sila muntah).¬†Happy Birthday Angah!!!!!, moga jadi anak yang soleh, anak yang dengar cakap, jangan suka buat ibu menjerit hehehe 23hb baru ni Haziq […]

Skincare Tati Berkesan

yanmie 11

Update : Maaf dah stop guna Tati, baca selanjutnya di Sini ->¬†Bahaya Skincare Krim Kilo/Timbang Assalam, korang mak-mak, cik adik pakai skin care apa ya? kita pakai dah macam-macam duit berabis tak ngam-ngam juga, sampailah tergerak hati nak try guna Skin Care Tati, gara-gara terpengaruh degan kawan-kawan kat grup, nengok […]

Subscribe US Now