Belajar Photoshop

yanmie 64

Salam semua, ades tetiba hari nie tergedik-gedik buka balik photoshop, semalam try edit gambar buat pakai GIMP memang hampes, langsung lupa macam mana nak buat…hahaa so pagi tadi layan edit gambar guna photoshop. Gambar background ambil dari facebook Abang Ipar kat Oversea 🙂 Sebenarnya agak lama Yan tak sentuh photoshop […]

En.hubby belikan software lagi

yanmie 25

Salam semua, Yan baru je balik dari KL dengan en.hubby dan jugak anak-anak, penat tak hilang lagi nie terus on lappy, hahaa punyalah tegar…*ehek…perasan sudah* happy sangat petang nie sebab Yan ada software  baru, En.hubby belikan. Thanks dear, muuaahss..eheehe terover sudah! So sila jeles yea, nngggee~~ Yang nie DVD Software […]

Jom Edit Gambar dengan cara mudah

yanmie 72

Salam semua, hari nie mood baik punya…hehehe tapi penat sikit sebabnya keje part time jadi full time..haha *nie en.hubby yan cakap*.Oklah hari nie Yan nak share ngan korang pasal cara edit gambar dengan cara mudah, semudah ABC gitu! sila percaya yea…ehek… Ok Yan gunakan gambar Yan sendiri sebagai contoh yea…nnggee~~ […]

Subscribe US Now