Balik Sandakan

yanmie 19

Assalammualaikum, baru-baru ini kami balik kampung di Sandakan Sabah (kampung saya), ini pertama kali untuk Baby Irfan balik ke Sandakan, excitedlah juga nak bawa dia balik, nak tayang kat orang kampung ada baby comel hahahahaha, ok gurau!, nak bagi Irfan jumpa Atuknya, kalau neneknya dah pernah jumpa tapi masa tu […]

Taman Buaya Sandakan Sabah

yanmie 19

Salam, hari tu semasa balik kampung di Sandakan, saya dan suami sempat bawa anak-anak pergi ke Taman Buaya di Sandakan, last kami suami isteri kesini semasa inai masih merah dijari, bawa family saya dan family en.hubby, dan kali nie bawa anak-anak kami heeee ^____^ Seronok sangat dapat bawa anak-anak kesini, […]

From Sandakan With Love

yanmie 38

Salam, alahai godek-godek kamera dan handphone, rupanya tak banyak picca yang diambil semasa balik kampung hari tu, maklumlah agak sibuk dengan raya sampai tak ingat nak snap picca, uhukkkk. Layankan jelah gambar yang ada kat bawah nie, Sandakan tanah tumpahnya darahku ^__^ Gambar nie betul-betul kat area Bandar Sandakan, memang […]

Terbang Bersama AirAsia Ke Sandakan

yanmie 34

Salam, saya masih kurang sihat, laptop on awal pagi tadi tapi tak sentuh pun, last-last haziq offkan laptop hehe. Now alhamdulillah diberi sedikit kekuatan untuk mengupdate blog ini, entry ini dah agak basi sikit, entry yang sepatutnya saya publish 29 ogos yang lepas, dimana kami Terbang Bersama AirAsia Ke Sandakan untuk […]

Subscribe US Now