Peluk-peluk Pagi Raya

yanmie 23

Salam, syukur alhamdulillah kami telahpun selamat sampai semula ke Klang nie, flight pagi semalam pukul 10.30 turun di LCCT, sebenarnya banyak yang ingin saya update disini tapi kesihatan saya tidak berapa mengizinkan, doakan saya cepat sembuh yea, so saya share dahulu gambar aksi peluk-peluk pagi raya oleh kucing mak saya […]

Air Asia Web Check In

yanmie 29

Salam, insyaallah kalau takde apa-apa petang nie kami sekeluarga akan berlepas balik ke kampung halaman saya di Sandakan, Sabah, dah lama juga tak naik flight Air Asia nie, makan tahun jugak, biasa balik naik MAS, arghhh apa-apa jelah janji selamat sampai ke kampung hehehe, oohooo…hooo balik kampung…ohooo…hooo balik kampung, hati […]

Jalan-jalan di Pekan Rabu Alor Star

yanmie 106

Salam semua, baru nie kan ada balik kedah so kami berkesempatanlah jugak jalan-jalan di Pekan Rabu, alor star, kedah selain Jalan-jalan ke Muzium Padi. Seronoklah jugak rambang mata nengok barang-barang jualan..ehehe, bangunan dalam Pekan Rabu nie lebih kurang macam Pertama Kompleks kat KL nu..barang-barang yang di jual pun pelbagai, rasa […]

Jalan-jalan ke Muzium Padi di Kedah

yanmie 44

Salam semua, wah baru teringat nak entry pasal jalan-jalan masa balik kedah hari tu, jom layan gambar masa kami ke Muzium Padi di Gunung Keriang, Kedah. Teruja sangat masa berada disana lagi-lagi masa naik tengok pemandangan 3D nye, meh ler korang singgah ke Muzium Padi nie memang best sangat! confirm […]

Jalan-jalan di utara

yanmie 26

Salam semua, Yan ada kat utara tanah air nie, jalan-jalan cari makan…hehehe, kami bertolak pagi semalam pukul 10 pagi sampai kedah pukul 4 petang. Kat kedah nie kami duk kat Jerlun rumah tok en.hubby 🙂 Now pulak ada kat Perlis rumah sepupu en.hubb, melawat dia sebelum berangkat untuk menunaikan ibadah […]

ICity Shah Alam lagi

yanmie 23

Salam semua,  baru nie ayah datang dari sabah so bawa dia jenjalan ke I-City Shah Alam memandangkan ayah tak lama di sini dan ayah jugak dah balik sabah masa ahad lepas, kiranya duk sini tak sampai pun seminggu, cuma beberapa hari sahaja…huhuhu, nak buat macam mana ada perkara lebih penting […]

My Dream Destination

yanmie 21

Salam semua, wah tajuk entry Yan malam nie sila percaya ok! nak tahu my dream destination kan, Yan teringin sangat nak pergi ke PARIS, yelah PARIS kan salah satu tempat ROMANTIK di dunia, ramai pasangan kekasih pergi ke tempat nie, makanannya pulak nikmat, yang paling best suasana makan malam romantik […]

From Sandakan With Love

yanmie 13

Salam semua, entry nie adalah entry personal, agak lama rasanya tak post entry personal nie dan entry ini adalah entry tertangguh, maklumlah takboleh nak upload gambar sebabnya Handset Yan masuk kedai untuk di baik pulih, tetiba lah pulak last day masa kat kampung hari tu handset tetiba takde couverage, bila […]

Ondeway kat atas plane

yanmie 7

Salam semua, saat entry ini korang baca..Yan dan anak-anak kini berada di awan biru, flight dari SANDAKAN ke KLIA pukul 6.25 petang tadi dan insyallah kalau tiada apa-apa kami di jangka tiba di KLIA pada pukul 9.25malam. Doakan mudahan perjalanan kami di permudahkan dan selamat tiba di KLIA… sekian…*ekekeke..cam buat […]

Kini di awan biru – Sandakan tunggu kami datang

yanmie 6

Gambar pinjam dari SINI Salam buat semua, saat korang baca entry ini…Yan bersama hero-hero kini berada di awan biru, Flight kami tadi pukul 3.25ptg dari KLIA dan dijangka tiba pada pukul 6.00ptg di Sandakan SABAH. Doakan perjalanan kami selamat yea… Nota kaki: Ini adalah entry auto publish!

Subscribe US Now