Wajib Makan Kalau Balik Sabah

yanmie 14

Assalam, baru-baru ni kami balik Sabah, semestinya kalau balik sana haruslah pekena Mee Basah barulah lengkap rasanya hidup berada di Sandakan Sabah tu hehee, sampai macam tu kan heeee, seminggu sebelum balik tu memang dah terbayang Mee Basah tu haahhaha, teruk betul perangai šŸ˜› Alang tu muka macam tak puas […]

Mee Udang Sungai Dua Penang

yanmie 18

Salam, sabtu lepas kami ke Penang lagi, kali ke 2 sampai Penang, kali ni tak lepaskan peluang untuk merasa sendiri makanan top famous kat Sungai Dua Penang tu, apa lagi kalau bukanĀ Mee Udang Sungai Dua, bak kata orang kalau dah sampai Sungai Dua ni tak lengkap rasanya kalau tak pekena […]

Jalan-jalan Di Bukit Bendera Pulau Pinang

yanmie 12

Salam, seronok bila dapat bercuti-cuti ni kan, baru ni kamiĀ Cuti-cuti Ke PenangĀ danĀ Menginap Di Hotel Vistana Penang. Serius cakap cuti-cuti kat Penang ni memang best, banyak tempat menarik, Tempat Makan Menarik. Kami juga ambil kesempatan untuk pusing-pusing 1 penang tu, sehari je boleh khatam pusing 1 Penang, tapi tak puas sebabnya […]

Menginap Di Hotel Vistana Penang

yanmie 15

Salam, susulan entry percutian ke Pulau Pinang, kamiĀ Menginap Di Hotel Vistana Penang, hal-hal tempahan macam biasalah semua En.Suami berikan kepada saya hihihi. Mula-mula call Hotel Traders, hotel baru orang kata (anak syarikat hotel Shangri-La). Tapinya sayang tak boleh nak menginap disitu coz takde suite yang boleh memuatkan kami anak beranak, […]

Cuti-cuti Ke Penang

yanmie 10

Salam, wahhh punyalah terlampau sibuk sungguh, banyak aktiviti sebenarnya tu yang tak dapat nak update blog juga, manjang jalan sana sini, ni banyak benda nak update tapi tak tau nak mula yang mana dulu, semua pun cerita yang best-best hahaha, bestlah sebab entry Travel kan hihihi, kali ni kamiĀ Cuti-cuti Ke […]

Subscribe US Now