Gambar Di Dataran Helang Langkawi

yanmie 16

Salam, punyalah banyak sebenarnya gambar-gambar yang belum saya abadikan dalam Blog ni, ni terlebih rajin sebab nak clearkan segala memori kad kat DSLR dan juga handphone, naik rimas jadinya bila storage dah nak penuh dek gambar-gambar lama. Nak buang sangatlah sayang sekali, letak dalam dropbox lama2 pun rimas juga, jadinya […]

Jalan-jalan Ke Underwater World Langkawi

yanmie 17

Salam, tak habis lagi entry percutian, entry kali ni kami Jalan-jalan Ke Underwater World Langkawi, kali ke dua bagi saya dan suami ke sini, dah banyak perubahan, semakin cantik dan pelbagai hidupan didalamnya. Kami pergi bukanlah waktu cuti umum mahupun cuti sekolah, tetapi ramai juga yang datang kesini walaupun pada hari […]

Subscribe US Now