Jangan dengki atas usaha orang lain

yanmie 24

Salam semua, pagi nie buka twitter dan tengok mention dari Sifu Kulanzsalleh, alahai kesian kat dia tau, difahamkan blog beliau tidak dapat diakses dari semalam sehinggalah pagi ini (8.14am), ada individu yang telah meng-inject vulnerable script kedalam blog beliau. Sabar Lan, Ujian adalah sebahagian daripada hidup kita. Dan kemungkinan juga ada […]

Review #Newtwitter

yanmie 27

Salam semua, hari nie nak cerita tentang #newtwitter, pagi nie baru Yan perasan yang Yan baru aje dapat newtwitter nie, ingatkan semua orang dapat tetapi tidak semua rupanya, maybe  newtwitter nie diorang buat cara berperingkat kot, tak bagi serentak..hem, tapi entah ler…tapi Yan dah dapat..ehehe Oklah menarik dari twitter sebelum […]

Jom berTweet-tweet dengan kami

yanmie 26

Salam semua, hari nie nak cerita pasal Twitter. Sebenarnya Yan dah ada akaun Twitter nie dah lama, tapi baru sejak akhir-akhir ini  Yan aktif bertwitter. Memang best lepak kat sana. Tak caya cuba korang jejakkan kaki tertweet-tweet dengan kami disana..hehehe Jadinya sekarang memang dah Addicted dengan  bertweet-tweet nie, macam melz […]

Dapat 1st Campaign dari ChurpChurp

yanmie 32

Salam semua, pagi tadi macam biasa mesti cek income innity dulu…hehehe, alhamdulillah rezeki datang dan terus datang. Ok pagi nie Yan nak cerita pasal ChurpChurp mesti dah ramai yang tahu pasal ChurpChurp nie kan? so tak perlulah Yan nak cerita lagi disini, ha yea kalau tak tau dan 1st time […]

Kembali berblogging

yanmie 16

Salam semua, wah rindu sangat dengan korang semua tau! especially rindu dengan rumah hijau nie. Terima kasih buat kawan-kawan semua yang sudi bertandang walaupun tuan rumah takde, terima kasih jugak yang datang berikan komen dan klik-klik untuk Yan. Terima kasih banyak-banyak, Yan hargai semuanya dan selepas entry nie Yan akan […]

Subscribe US Now