Dalam 10 cakap 1 nombor

yanmie 92

Salam semua, pagi nie sumpah gelak guling-guling tengok video kat bawah nie, sangat-sangat menghiburkan, senaman pagi di mulakan dengan senaman mulut dan muka dulu tengok video bawah nie…hahahhaa adoiiii tak caya meh korang layan sendiri yea 🙂 Hah..macam mana?? kelakarkan? sempoilah diorang nie, kreatif betul! sebenarnya video atas tu ada […]

OST Chinta TV3 – Khatimah Cinta (Sixth Sense)

yanmie 14

Salam semua, adoiiyyaaii sorilah ye sangat takde mood dan sedang dalam kemalasan nak update blog, tak tahulah napa boleh jadi gini, sebenarnya ada banyak story nak share tapi tulah bila malas tu datang semua benda tak boleh jalan..huhu, takpelah ku gagahkan jugak update blog ini. Semalam merupakan Episode 1 Drama Chinta […]

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak

yanmie 34

Salam semua, di kesempatan yang ada ini Yan dan keluarga ingin mengucapkan selamat menyambut bulan ramadhan al-mubarak kepada semua pembaca-pembaca blog ini, tak kira kepada yang mengenali Yan dan keluarga mahupun silent readers blog ini. Yan tahu ramai silent readers tu…ehehe dan tahu sesiapa sahaja yang masuk ke sini even […]

Subscribe US Now