8 Bulan, Alamak Dah Melekat

Salam, Sori tajuk saje bikin korang suspen hahahahhahaa, alhamdulillah 21hb yang lalu Baby Irfan genap umurnya 8 bulan, hari yang sama kongsi tarikh lahir dengan En.Suami, hihihi celebrate kat luar, makan-makan je, “hadiah” bagi dah awal tu. Ok citer pasal Baby Irfan ye, sejak lepas Baby Irfan Pertama Kali Demam hari tu, dia punya manja Ya Rabbi..melampau sungguh!

irfan

Tapi dalam melampau tu seronok juga, macam-macam akal dia dapat, dah pandai duduk, dah pandai lepas tangan masa memanjat (risau jatuh je), mulut bunyi je bercakap bahasa dia dan macam-macam lagi lah, seronok pulak melayan dia.

Continue reading “8 Bulan, Alamak Dah Melekat”

Drama 8 Bulan di TV3

Salam semua, sedang Yan taip entry ini Yan sambil-sambil layan Drama terbaru di TV3 iaitu Drama 8 Bulan tajaan HSBC. menarik jugak buat permulaan episode 1 8 bulan nie. Lakonan pasangan suami isteri iaitu rashidi ishak dan jugak Vanida imran. Drama ini mula ditayangkan pada malam ini iaitu 25hb Jul 2010. setiap hari ahad pukul 10.30 malam dan semestinya di TV3 🙂

Untuk Episode 1 Drama 8 Bulan nie menarik sangat sebabnya ada unsur-unsur lawak sedikit, sehinggakan ada jugak 2-3 orang rakan yang tweet pasal drama 8 bulan ini..ehehe. so jom cekidaut pasal Sinopsis 8 Bulan


Continue reading “Drama 8 Bulan di TV3”