Seks dengan abang

Salam semua, amboiii mesti korang laju je nak klik kan sebab tengok tajuk entry bukan main hot lagi…hahhaa ye betullah tu tajuk entry tu, tapi bukan cerita cinta shyyy Yan dengan en.hubby ataupun Imej Seks dan remaja bercium di khalayak ramai yea, tapi pasal keywords yang masuk ke blog ini…hahhaha, hampess je korang kan! yelah semangat nak klik tu membuak-buak kan?? cepat ngaku!!

seks dengan abanghah makin menjadi-jadi keywords hot nie masuk, keywords atas nie sebab entry Guru disiplin promosi ubat seks – Abang Power lah baru-baru nie. amboii sapalah yang google nie? cepat ngaku!!! hahaha

Nota Yanmie : Lepas asar otw balik klang semula…see yeaaa :), doakan kami selamat sampai đŸ™‚

Guru disiplin promosi ubat seks – Abang Power

Salam semua, yeehhaa online dari rumah tercinta di Klang, semalam baru sampai. Syukur semuanya di permudahkan. Ok macam biasa pepagi buka paper online kt internet nie, menarik minat Yan untuk kongsikan laporan berita dari MyMetro tentang seorang guru disiplin sedang giat mempromosikan ubat seks yang lebih di kenali sebagai abang power. Yan sendiri dah view website tersebut…ooppss!! yelah nak tengok power ke tak kan…ehehe

PROMOSI…laman web milik guru terbabit.

Cuma tulah tak sangka pulak seorang guru boleh mempromosikan tentang produk perangsang seks ini kepada pelajarnya sendiri. aiyoo tak mau komen pepanjang, korang bacalah sendiri berita bawah nie an sertakan sekali.

Continue reading “Guru disiplin promosi ubat seks – Abang Power”