Guru disiplin promosi ubat seks – Abang Power

Salam semua, yeehhaa online dari rumah tercinta di Klang, semalam baru sampai. Syukur semuanya di permudahkan. Ok macam biasa pepagi buka paper online kt internet nie, menarik minat Yan untuk kongsikan laporan berita dari MyMetro tentang seorang guru disiplin sedang giat mempromosikan ubat seks yang lebih di kenali sebagai abang power. Yan sendiri dah view website tersebut…ooppss!! yelah nak tengok power ke tak kan…ehehe

PROMOSIā€¦laman web milik guru terbabit.

Cuma tulah tak sangka pulak seorang guru boleh mempromosikan tentang produk perangsang seks ini kepada pelajarnya sendiri. aiyoo tak mau komen pepanjang, korang bacalah sendiri berita bawah nie an sertakan sekali.

Continue reading “Guru disiplin promosi ubat seks – Abang Power”