Hasil Blogging dan Cek Nuffnang dah sampai

yanmie 60

Salam semua, yes tak nak cakap banyak, just nak abadikan entry ini je, kikiki. Semalam abang posmen bagi surat, dah agak sampul tu isi cek dari nuffnang, mmiahahaa, makasih ye nuffnang, luv u sangat-sangat even tak pasang nuff buat masa nie. sikit je tapi tetap bersyukur sangat! Lepas nie ada […]

Percuma Acer Aspire One

yanmie 25

Salam semua, nampaknya lebih kurang beberapa hari lagi Contest Hidup Untuk Memberi anjuran Denaihati akan berakhir. korang dah join ke?? kalau belum cepat-cepat pergi mendaftar kat SINI, confirm hadiah memang melatop!! pemenang pun bukannya nak seorang aje, ramai tau, so memang peluang untuk menang tu sangat tinggi. Siapa tau rezeki […]

Rebutlah peluang untuk memenangi Acer Aspire One

yanmie 42

Salam semua selamat malam, lately banyak betul blog yang buat contest kan? meriah sungguh. Bulan ini sahaja ada 3 Contest yang Yan join…ehek, saja mencuba nasib lagipun tolong memeriahkan contest yang kawan-kawan anjurkan. Dan hari ini Yan ingin menyertai lagi contest yang di anjurkan oleh Bro Denaihati, sebelum nie pun […]

Subscribe US Now