Adamaya Episode 20 – Puisi buat Maya

Salam semua, seperti semua maklum minggu ini adalah minggu terakhir bagi Drama Slot Akasia yang bertajuk Adamaya, dimana drama adamaya telah menambat hati ramai penonton, sehingga ada yang balik kerja merempit dek Drama Adamaya ini..ehehe siapakah itu??

Agaknya apa yea kesudahan drama adamaya nie?? Adakah Adam akan mati sebabnya Adam tengah uruskan wasiat peninggalan dia, hem janganlah Adam mati, Rasanya si Maya nie memang masih sayang dan cintakan Adam, maybe Maya cuma keliru sebab selalu di hasut oleh si Dani. tapi yang Yan tahu ending drama adamaya ini happy ending, itulah yang Yan tau melalui Twitter, tapi takpe sama-samalah kita tengok kesudahan drama Adamaya ini nanti.

Suka sangat time nie, Adam menulis puisi untuk Maya, jom layan puisi Adam nie yea…sungguh indah..ohhh!!

Continue reading “Adamaya Episode 20 – Puisi buat Maya”

Adamaya Episode 10 Tonton Online

Salam semua, macam biasa petang nie tengok cerita Adamaya, Ya Allah best sangat, maybe tiap isnin hingga khamis akan ada Entry pasal Adamaya nie (hahaa..angan-angan je, macamlah aku takde keje lain), tak bosan betul buat entry pasal Adamaya nie 🙂 haha, harap korang jangan bosan yea masuk sini, Yan dah addicted dengan Drama Adamaya nie 🙂

Cerita hari nie Maya dah bersalin dan dapat anak perempuan, dan Maya jugak dah tamat belajar. Wah! panjang ok kalau nak tulis kat sini, meh layan video Adamaya Episode 10.

[zdvideo]http://pmd.mediaprima.com.my.edgesuite.net/u/tv3/pri/adamaya/adamaya_01_010_01_cft.flv[/zdvideo]

`

Untuk Part 2, Part 3 dan Part 4 boleh continue tengok kat link bawah yea

KLIK UNTUK MENONTON ADAMAYA EPISODE 10 DI SENSASI.ORG