Seks dengan Mak Mertua

Salam semua, aiyoooo tajuk entry nie betul okeh! tapi di tegaskan di sini bahawa tidak ada adegan seks dengan mak mertua kat blog nie, siapalah yang lahanat sangat tu sampai nak buat seks dengan mak mertua, hem…sampaikan pulak ada yang sibuk-sibuk nak search keywords tu, wei sudah-sudahlah tu…ekekeke

seks dengan mak mertua

cari benda lain lagi bagus lah wei…cari pasal cicak tokek ke, boleh gak jual cicak tu buat modal meniaga…tak pun masuk contest untuk memiliki Laptop Acer Aspire One secara PERCUMA!! lagi baguslah, boleh dapat laptop free je, puas hati boleh bertenet sampai lebam…ehehe.

Nota Yanmie : Penatnya nak upload gambar ‘sedap’ masa pergi KLIMS semalam, ada banyak!

Aksi Ustazah dan remaja Tanam bayi – Taubat Maksiat

Salam semua, semalam mesti ramai yang terkejut dengan berita laporan Akhbar kosmo kan? pasal adegan seks ustazah dengan seorang warden di asrama, memang sangat memalukan, lagi-lagi yang melakukan perbuatan terkutuk itu adalah seorang ustaza yang bertudung dan bersarung tangan. Pasti sedikit sebanyak mencemarkan imej orang yang bertudung.

haiyaaa….tak malu betul, macam nie ke orang yang nak mendidik anak bangsa?? hem….

Continue reading “Aksi Ustazah dan remaja Tanam bayi – Taubat Maksiat”