Kekanda Adinda – OST 8 Bulan (atilia dan monoloque)

Salam semua, pepagi tadi duk layan lagu dari Atilia dan Monoloque yang bertajuk Kekanda Adinda yang mana tagu tersebut jugak merupakan OST Drama 8 Bulan di TV3, lagu nie lama-lama dengar memanglah best, nak-nak pulak senikata kekanda adinda nie memang berkenaan dengan pasangan suami isteri, kiut sangat bait2 senikatanya, layan jom…




heee…jom nyanyi sama-sama ye, kalau dapat berduet dengan en.hubby pun best nie..kah3 😛 , ehek rasa macam nak download mp3 Kekanda Adinda nie untuk digunakan sebagai ringging tone pulak..tteehheee 😛

Continue reading “Kekanda Adinda – OST 8 Bulan (atilia dan monoloque)”

Ost Noktah Erna – Adinda Lah Ahmad

Salam semua, lega rasa hati bila 12 rakyat malaysia yang di tahan oleh tentera israel telahpun di bebaskan. oklah tadi dapat komen dari seseorang yang masuk melalui en.google, kesianlah pulak dia nak lirik lagu noktah erna tu, so disini Yan kongsikan OST Noktah Erna bersama untuk kawan-kawan yang lain jugak.

See, kawan kita nie agaknya minat sangat dengan Drama Noktah Erna nie 🙂 siap request tajuk  tema lagu Noktah Erna siap dengan lirik lagi, komen adik nie korang boleh baca kat SINI jugak. Ok dik, sini akak kongsikan yea..enjoy…

Continue reading “Ost Noktah Erna – Adinda Lah Ahmad”