Yeayy Aiman Dah 6 Tahun!

yanmie 23

Salam, syukur alhamdulillah hari ini Aiman dah pun genap umurnya 6 tahun, selamat hari lahir sayang, moga panjang umur murah rezeki, jangan nakal-nakal, moga jadi anak yang soleh dan berguna, amin…. Gambar Aiman pagi tadi sebelum ke Tadika. Saya sedang menyiapkan kek hari lahir untuk dia, harapnya dia suka, korang […]

Dah Pandai Main Basikal 2 Roda

yanmie 18

Salam, hiks bukan saya ye tapi anak saya Aiman, dia¬†Dah Pandai Main Basikal 2 Roda, kemain seronok lagi tengok dia, ok serius saya amat jeles hikhik sebab saya tak reti main basikal hehee. Pagi tadi sebelum ke Tadika Sebelum ni aiman guna roda penyokong kat belakang tu, baru ni dia […]

Ha kan dah merajuk!

yanmie 16

Salam, Gambar bawah nie tengah pujuk-pujuk Aiman, dia merajuk sebab tak bawa dia pergi Petronas StreetSmart hari tu, Ha kan dah merajuk!, yelah dia kan sekolah, lepas hantar dia pi tadika hari tu, saya dan haziq ke KLCC ūüėÄ Sampai sekarang Aiman duk ungkit pasal tu, dia kata tak puas […]

Aiman Demam Pula

yanmie 17

Salam, 2 hari ni Aiman tak berapa nak sihat, kesian kat dia, tapi dia gagahkan jugak untuk ke tadika, ikutkan saya tak bagi dia sekolah dalam keadaan dia tak sihat, tapi apa boleh buat, dia sendiri yang berkeras nak juga pergi sekolah. Dah bagi dah ubat demam atas tu, alhamdulillah […]

Dimana-mana pun boleh

yanmie 36

Salam, syukur alhamdulillah Aiman dah sihat sepenuhnya dan dah pun keluar wad pada petang hari jumaat yang lepas, Aiman hari nie dah start ke Tadika semula. Okeh layan gambar atas semasa Aiman berada di Wad Pediatrik, tengok sempat lagi main game dengan Adiknye, dimana-mana pun boleh ^____^ – Punyelah malas […]

Dari Celah Katil Wad Pediatrik

yanmie 21

Salam, syukur alhamdulillah petang ini kalau takde apa-apa Aiman dah boleh balik rumah, kesihatan Aiman pun kembali pulih dan ceria seperti sedia kala, syukur Ya Allah. Terima kasih buat rakan-rakan yang mendoakan kesihatan Aiman, hanya Allah SWT sahaja yang dapat membalasnya.   Gambar Dari Celah Katil Wad Pediatrik . – […]

Home School Sekejap

yanmie 23

Salam, siang tadi Teacher Aiman datang rumah melawat dan memberikan beberapa tugasan untuknya, baik betul Teacher Aiman nie, ambil berat betul pasal muridnya, sambil tu Teacher Aiman ajar apa yang patut. Time nie Teacher Aiman dah balik, see demam-demam pun dia masih larat untuk menghadap buku, alhamdulillah syukur. Hari nie […]

Aiman Dan Gold Man Di Sunway Pyramid

yanmie 28

Salam, baru nie kami ke Sunway Pyramid tengok Movie Harry Potter, kebetulan time jalan-jalan tu terjumpa dengan Gold Man kat bawah nie, ramai jugak ler orang kerumun duk tengok je, macam patung pun ada, ada mak pak budak nie nak suh anak dia bergambar dengan gold man tu, tapi anak […]

Subscribe US Now