Atkins Diet hari ke 2 – Ayam bakar dan Coleslaw

Salam semua, hari nie merupakan hari ke 2 misi Diet Atkinsku, syukur alhamdulillah setakat ini dipermudahkan segalanya, tapi risau jugak nak balik kampung nanti nie, takut tak boleh follow. jom tengok menu atkins yan untuk hari ke 2 nie, mula-mula memanglah rajin masak, lepas tu tak tauler macam mana…ehehe, jom layan menu lunch tadi.

Sebenarnya semalam memang ada buat jugak menu ini, tapi atas permintaan anak-anak, yan buat lagi sekali, bukan pandai lagi Aiman nie siap puji-puji katanya sedap, suh buat lagi..so buat lagi untuk tidak menghampakan Aiman dan Haziq 🙂

Continue reading “Atkins Diet hari ke 2 – Ayam bakar dan Coleslaw”