From Sandakan With Love

Salam semua, entry nie adalah entry personal, agak lama rasanya tak post entry personal nie dan entry ini adalah entry tertangguh, maklumlah takboleh nak upload gambar sebabnya Handset Yan masuk kedai untuk di baik pulih, tetiba lah pulak last day masa kat kampung hari tu handset tetiba takde couverage, bila charge dia kata bateri tu bukan bateri handset tersebut…huhu konfius sekejap.

So balik sini baru lah handset Yan di hantar ke kedai Sony Ericsson, Syukur 2 hari je menunggu dan semalam en.hubby dah pegi ambik kat kedai Sony Ericsson, rupanya handset Yan tu masalah software aje, so pihak Sony Ericsson dah update software, jadinya settle dan boleh lah buat entry tertangguh nie…hehehe, layan gambar jelah yea…

Gambar nie masa kat Jabatan Pendaftaran Negeri Daerah Sandakan (JPN). Atas urusan inilah Yan bergegas balik kampung. Jangan tanya masalah apa, sebab kalau cerita boleh panjang lebar ok!. So abaikan aje yea…hehehe

Continue reading “From Sandakan With Love”