Kem Cuti Sekolah 2014

Salam, Kem Cuti Sekolah 2014 kem yang dinanti-nanti oleh pelajar dan juga ibu bapa, bukan takat tu je, kalau boleh apa-apa program yang melibatkan anak-anak sekolah ni mesti nak masukkan dorang sekali kan?. saya ada jugalah cari info tentang Kem Cuti Sekolah 2014 ni untuk anak-anak saya, tapi sayangnya umur mereka tidak melayakkan untuk mereka menyertainya.

kem cuti sekolah 2014

Takpelah, maybe insyaALLAH tahun depan, dah alang-alang tu nak share info dari Surau tempat tinggal saya ni, apakata daftarkan anak-anak remaja anda yang berumur 12-17 tahun untuk Kem Daurah Remaja yang bakal diadakan di Kem Sungai Congkak.

Menariknya Kem ni sarat dengan pengisian ilmu (Modul JAIS) seperti:

  •  Aqidah
  • Ibadah
  • Al-Quran & Tajwid
  • Sirah
  • Hadith
  • Akhlak
  • Jawi
  • Doa Hafazan

Bestkan??? rugi rasanya kalau tak rebut peluang macam ni, setahun sekali je ada Kem Cuti Sekolah macam ni. Jadi apakata daftarkan anak-anak anda, yuran pun murah sangat-sangat cuma RM150 sahaja untuk 6 hari yang padat dengan pengisian ilmu, insyaALLAH.

Untuk keterangan lanjut contact je ye no dalam gambar tu, cepat-cepat tempat adalah terhad.

Sejujurnya saya rasa amat beruntung, surau tempat tinggal saya ini penuh dengan aktiviti, terdahulu saya juga ada menghantar anak-anak saya menyertai Kem Smart Solat Cuti Sekolah 2014, dan yang terkini saya baru sahaja mendaftarkan mereka untuk Program Berkhatan Beramai-ramai Sempena Cuti Sekolah 2014.

– Jom share dengan pembaca blog ni kot ada lagi Kem Cuti Sekolah 2014 yang menarik~

Kem Smart Solat Cuti Sekolah 2014

Salam, 2 minggu lepas saya telah mendaftarkan anak -anak untuk Kem Smart Solat Cuti Sekolah 2014, ini pertama kali mereka menyertai Kem Cuti Sekolah 2014 macam ni. Bila tiba cuti sekolah macam ni mula lah mak bapak sibuk cari/merancang aktiviti ataupun percutian sempena cuti sekolah kan? anak-anak pun perlukan rehat juga, bagi rasa seronok sekejap.

kem smart solat cuti sekolah 2014

Macam anak-anak saya ni kalau diikutkan memanglah penat, pagi pergi ke sekolah agama, petang pulak pergi ke sekolah rendah, tengah hari ada masa 30 minit aje untuk makan dan mandi. balik sekolah dah dekat pukul 7 malam, lepas tu 8.30-9.30 malam pula ada kelas mengaji, balik kelas mengaji baru buat kerja rumah. Oh…penat tau!, apa boleh buat demi menuntut ilmu kan, jadinya cuti sekolah jom kita bagi anak rasa happy sekejap.

Continue reading “Kem Smart Solat Cuti Sekolah 2014”